Wednesday to Weekend: waar moet je dit weekend heen?

Eveline Meijer | 10 september 2014
events


De week is alweer over de helft, dus tijd om te checken wat er dit weekend allemaal te doen is! Waar kijk jij naar uit? Naar welk feestje wil je echt? Nog geen idee? Check dan deze events en maak je keuze!

Nazomeren Festival

Nazomeren FestivalSchool is weer begonnen, de herfst komt eraan. Laat de laatste zonnestralen niet schieten en geniet nog even van de grassprieten die onder je voeten kriebelen met een koud drankje in je hand. Het Nazomer Festival is hier een perfecte plaats voor! In Groningen zie je onder andere Joris Voorn, Flashmob, Dennis Branko en De Sluwe Vos.

Nazomeren Festival is op 13 september aan de Oude Roodehaansterweg in Groningen. Check voor meer informatie onze party agenda!

https://www.youtube.com/tbpRDTvrfdE

Q-Base: Creatures of the Night

QBASE 2014 logoEen feestje op een vliegveld, dat is wel heel tof! Q-Base geeft er niet zomaar een party, zij halen de wezens uit de nacht uit de kast! Deze creatures zijn bijvoorbeeld B-Front, Warface, Tha Playah, MD&A en Dr Peacock. Dertien area's met alleen maar keiharde beats, dat wordt dus een vette nacht!

Q-Base: Creatures of the Night is op 13 september op vliegveld Weeze. Voor meer informatie check je onze party agenda.

https://www.youtube.com/MUrvvdia0Cw

Smeerboel Festival

Smeerboel FestivalTrek je oudste kleren aan en leg vast schone neer voor als je thuiskomt, want van deze party kom je niet schoon terug. Smeerboel is er weer en deze keer met een nog breder programma. Voor het eerst hoor je er internationale artiesten en is er meer ruimte voor live muziek. Zo zie je bijvoorbeeld Tommy Four Seven, Darkraver, Skip&Die en Def Rhymz.

Op 13 september kun je lekker vies worden op meerdere locaties in Utrecht. Check voor meer info onze party agenda.

https://www.youtube.com/eJb2r90KDxs

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws