Wednesday to Weekend: waar ga jij heen?

Eveline Meijer | 17 september 2014
events


Het is weer woensdag! Tijd om plannen te maken voor komend weekend. Er is een hoop te doen, maar waar ga je heen? Overal verschijnen geweldige namen en zijn er vooruitzichten op een geweldige avond. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet, om de keuze wat makkelijker te maken.

Awakenings

Twee dagen Awakenings, dat klinkt goed! Het inmiddels legendarische festival is misschien overgenomen door SFX Entertainment, maar Nederland wordt zeker niet vergeten. Dit weekend feest je in Eindhoven. Vrijdag gaat de party van start met Albert van Abbe, Rohad & Alex Do, Marcel Dettman en Collabs 3000: Chris Liebing & Speedy J. Maar denk niet dat het feestje daar eindigt! Zaterdag 20 september zie je Minidell & Mr J, Ricardo Villalobos, Gaiser, Adam Beyer en Len Faki in het Klokgebouw. Het feest moet nog beginnen, maar het wordt ongetwijfeld een heel vet weekend!

Check voor meer info de website van Awakenings.

https://www.youtube.com/b0c7fEztcew

Fuze Outdoor Goes 90's

Fuze Outdoor Goes '90'sDit weekend zitten wij niet stil: Fuze Outdoor staat voor de deur en daar wil je echt wel bij zijn! Vrijdag en zaterdag kun je feesten met onder andere Moped Techno, DBSTF, Outbreak, Rich-Art, The Flexican & Sef en Darkraver. Het festival is dit jaar nog groter dan normaal: er is een derde tent bijgezet voor nog meer feestvreugde. Druk wordt het wel: de organisatie heeft aangekondigd dat het aantal bezoekers van vorig jaar, 7000, makkelijk wordt overtroffen.

Check voor meer info onze party agenda!

Sunset Festival

Yellow Claw, The Partysquad, Frontliner en nog zoveel meer! Sunset Festival gaat door tot de zon onder is en met deze namen gaat dat zonder moeite. Zaterdag 20 september reis je af naar De Lilse Bergen voor deze party, maar je kunt je alvast voorbereiden met hun vette anthem: 'Helios'.

Check voor meer info de website van Sunset Festival!

https://www.youtube.com/CmPDOA1_ikI?

Bass Protocol

Bass ProtocolDe naam zegt het al: aanstaande zaterdag hoor je een keiharde bas. Dat wordt dus stampen, feesten en dansen tot je erbij neervalt. Tijdens Bass Protocol wordt Club Rodenburg overgenomen door de helden van de bass, zoals Sick Sense, Regain, Chaotic Spirit, The Sinners en Phuture Noize. Dat wil je echt niet missen!

Check voor meer info het event van Bass Protocol!

Totally Summer Reunion

De zomer is officieel voorbij, dus het is tijd voor een reünie. Haal nog even alle herinneringen op, denk nog even terug aan die warme zon op je gezicht. En bovenal: vergeet nog even alle verplichtingen die na dit weekend weer op je wachten. Onder andere The Partysquad, Kraantje Pappie en La Fuente komen je hierbij helpen. Aanstaande zaterdag in Den Bosch denk jij alleen nog maar aan zomer!

Check voor meer info de website van Totally Summer Reunion!

https://www.youtube.com/TJHEGQyS6QM

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws