This Weekend: waar kom je ons tegen?

Jelle de Melker | 19 september 2014
events


Elk weekend struinen wij zoveel mogelijk feesten af om jullie te voorzien van vette foto’s en een goed geschreven report. Ook dit weekend zijn wij te vinden op verschillende party’s. Benieuwd van welk event je foto’s en reports kunt verwachten? Dit zijn de events waar je ons tegenkomt!

Sunset Festival

be-0920-611945-frontAankomend weekend reizen fotograaf Ruud en reporter Shannon naar België af om bij het Sunset Festival aanwezig te zijn. Zij sluiten deze zomer af op de beats van o.a. Sandro Silva, Audiotricz, Frontliner, Secret Cinema en The Opposites. Wil je meer weten over het festival? Check onze party agenda!

Fuze Outdoor Festival

Fuze Outdoor Goes '90's Fuze Outdoor is dit jaar nog groter dan normaal! Govert en Céline willen dit absoluut niet missen. Govert legt het vast op beeld en Céline gaat voor ons na of het festival een blijvertje is. Check voor meer info onze party agenda!

Summerlake Festival

De Early Bird actie was al snel uitverkocht. Ook Robin en Shirley willen het niet missen en zijn beiden aanwezig voor een report. Zullen zij Summerlake hetzelfde ervaren?

Zo. Festival

145528front Anna, Duke en Marleen zoeken de Brabantse gezelligheid op bij het Zo. Festival. Check onze party agenda voor alle details!

Totally Summer Reunion

272766_regular_343337

Etienne gaat nog een keer de party's van de vakantie beleven tijdens de Totally Summer Reunion. Kan de party tippen aan de feesten op o.a. Mallorca, Kos, Rimini en Chersonissos? Etienne laat het ons weten! Voor meer info check onze party agenda!

Anarchy

161135frontJasmine is zaterdagavond aanwezig bij het raw hardstyle feest 'Anarchy'. Zij gaat een feestje bouwen op de harde stijl en legt het feest uiteraard vast op beeld. Check voor de detials onze party agenda!

Supersized Raw - Titan

De eerste editie was een enorm succes. Nina wil ook zeker deze editie erbij zijn. Overtreft editie 2 de eerste editie? We horen het na het weekend van Nina! Check voor meer info onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws