Wednesday to weekend: waar moet je dit weekend heen?

Eveline Meijer | 1 oktober 2014
events


Het is oktober en dus is het nu echt herfst. Dat maakt de feestvreugde echter niet minder! Ook dit weekend is er weer van alles te doen, tijd om te bedenken waar jij heen gaat dus. Wij weten het in ieder geval wel en zetten voor jou de vetste feesten op een rij!

Brothers Presents - Oliver Heldens

Oliver Heldens heeft een goed jaar! In 2013 tekende hij bij Spinnin' Records en kwam hij bij het label 'Musical Freedom' van Tiësto. Ook bracht hij twee singles uit: 'Gecko' en 'Koala'. Zaterdag staat hij in Brothers Festival Dome in Bunnik.

Voor meer info en tickets check je de website van Brothers Festival Dome.

https://www.youtube.com/y5tMw-dgLkI

X-Qlusive - Legends

Luna, The Prophet, Headhunterz, Noisecontrollers, Wildstylez en nog heel veel anderen staan zaterdag in de Heineken Music Hall. Zij hebben ieder al eerder een eigen X-Qlusive gehad en nu worden al deze legendes gecombineerd in een dikke avond! Dat wordt dus keihard feesten! Robin gaat erheen en hoopt jou daar ook zeker te zien!

Voor meer info en tickets check je de website van Q-Dance.

https://www.youtube.com/LSqxhAPdU_M

QULT XL

Q-Dance weet dit weekend wel hoe ze moeten feesten! Naast X-Qlusive is er ook nog QULT XL. In het Transformatorhuis in Amsterdam barst zaterdag het feest los. Naast deze locatie zal het ook nog los gaan in de Westerunie. Dit is de locatie waar Qult groot geworden is en hier is een nieuwe area voor techno: Raven is Leven. Zij weten in ieder geval hoe een feestje gevierd moet worden! Bryan maakt foto's voor Clublife, dus laat zien dat je er geweest bent en hoe vet het was!

Voor meer info en tickets check je de website van Q-Dance.

https://www.youtube.com/dFYiS257cBk

Syndicate

The Supreme Team (Angerfist & Tha Playah & Outblast & Evil Activities), Noize Suppressor, Korsakoff en nog ongelofelijk veel andere vette dj's staan zaterdag in de Westfalenhallen in Duitsland. Nosferatu & E-Life hebben een anthem gemaakt en ook die is geweldig. Dit wordt dus een party die je echt niet kunt missen! Dennis gaat er foto's maken, dus als jij erbij bent, zoek hem dan vooral op!

Voor meer info en tickets check je het Facebook Event.

https://www.youtube.com/GN3wVLXqMdk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws