Armada Night verhuist naar Heineken Music Hall

Jooshua Franssen | 2 oktober 2014
events


Armada Night, dat op 15 oktober plaatsvindt, de eerste avond van het wereldwijd bekende dance-evenement Amsterdam Dance Event (ADE), is verplaatst van de Gashouder naar de grotere Heineken Music Hall in Amsterdam. De reden van de verhuizing? Armin van Buuren en Dash Berlin zijn toegevoegd aan de line-up. Heb je al een kaartje gekocht dan krijg je automatisch bericht van de verhuizing.

Sterke line-up

Tijdens de Armada Night, die vorig jaar binnen no-time was uitverkocht, laten de artiesten van Armada Music zien waarom zij al jaren in grote getale fans van over de hele wereld naar de Armada Night's trekken. De ijzersterke line-up op 15 oktober bestaat uit wereldberoemde namen als Armin van Buuren, Dash Berlin, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Kevin Duane, KRONO, MaRLo, Ørjan Nilsen en Tube & Berger.

Liveoptreden

Daarnaast zal deze avond extra speciaal worden door het allereerste liveoptreden van Gaia in Europa. Het live-duo beleefde eerder dit jaar in maart haar allereerste optreden tijdens Ultra Music Festival 2014 in Miami en zal de spreekwoordelijke kers op de taart zijn op wat absoluut een memorabele avond met de allerbeste deep house en trance gaat worden!

Zoek je nog een kaartje? Er zijn nog kaarten voor Armada Night in de Heineken Music Hall beschikbaar.

Armada NightWat: Armada Night
Wanneer: Woensdag 15 oktober 2014
Line-up: Armin van Buuren, Dash Berlin, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Gaia (live), Kevin Duane, KRONO, MaRLo, Ørjan Nilsen, Tube & Berger
Tijden: 22:00 – 05:00 CET
Waar: Heineken Music Hall, Amsterdam
Tickets: €29,50 www.aldaevents.com
Minimumleeftijd: 18+

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws