Check nieuwe muziek tijdens de 22tracks House Party op ADE

Eveline Meijer | 9 oktober 2014
events


In de aanloop van het Amsterdam Dance Event zie je de grootste dj's en de vetste namen langskomen. Maar ben je nieuwsgierig naar nieuw, onbekend dj-talent? Ga dan eens langs bij 22tracks!

Online jukebox

22tracks22tracks is een online jukebox met 22 playlists in verschillende muziekstijlen. Voor elke lijst is er een gespecialiseerde dj of een label, ook wel een 'curator' genoemd, uit Amsterdam, Brussel, Londen en Parijs die steeds 22 tracks selecteren en de lijst zo verversen. Één van deze dj's is Nicky Romero, maar ook mensen van Dekmantel doen mee. Op deze manier ontdek je als luisteraar allerlei muziek van de parels en ruwe diamanten van de dancemuziek.

House party

22tracks is aanwezig op ADE met een House party. De avond begint met een korte documentaire over de organisatie. Daarna barst het feest los en komen de aanwezige curators op het podium. Zij laten je horen welke muziek ze geweldig vinden! Wil je erbij zijn? Dat kan! Check voor alle info de website van ADE.

Sonos Studios

De oorspronkelijke Sonos Studio staat in Los Angeles. Het is een bestemming voor artiesten en kunstenaars uit de hele wereld om samen te werken met Sonos. Een pop-up-versie van deze studio doet tijdens het ADE Amsterdam aan. De Sonos Studio ADE is vrij toegankelijk voor iedereen en duikt in de wereld van de elektronische muziek door middel van drie dagen vol luistersessies, optredens, screenings en Q&A’s met artiesten die hun muzikale ervaring delen.

22tracks House Party

Wanneer: 16 oktober
Tijd: 20:00 - 23:00
Locatie: Sonos Studio ADE, Nes 116-118

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws