Wednesday 2 weekend: waar moet je dit weekend heen?

Eveline Meijer | 22 oktober 2014
events


Met de eerste herfststorm die over het land is gegaan is het seizoen van de indoor en overdekte feesten nu echt begonnen. Gelukkig zijn die party's er volop en wij zijn dit weekend op een aantal te vinden!

Crazy Sexy Cool - Halloween editie

Volgende week is het Halloween en de feesten daar omheen zijn altijd weer geweldig. Dat dacht Crazy Sexy Cool ook en dus is er een Halloween-editie! Zaterdag kun je je kostuums weer uit de kast trekken en zo eng mogelijk naar dit vette feest gaan. Onder andere Shermanology, Billy the Kit, Irwan en Greenflash komen hun dj-kunsten vertonen. Don en Céline gaan van deze enge avond genieten en zien jou graag in de vetste kostuums langskomen!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/bXWGw7h_ADM

Tentival

Wind of geen wind, de tenten van Tentival komen sowieso in Zuid-Limburg te staan! Onder andere Showtek, Yellow Claw, Sidney Samson en Ummet Ozcan vinden het geen probleem om buiten allerlei vette tracks te draaien en ook Dennis en Steven genieten graag van dit overdekte feestje. Zij komen jou er ook graag tegen!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/QLoUH6LN9lk

Don't Let Daddy Know

E&A Events feven onder de noemer Don't Let Daddy Know vaak de vetste feesten en dus zijn ze zaterdag in Antwerpen zeker een bezoekje waard! Artiesten als Laidback Luke, Sander van Doorn, DVBBS en Blasterjaxx zijn hier te vinden en dat wil je echt niet missen. Chovan en Jochem zijn erbij en zien je er graag.

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/2Ba4Wd9mRQI

Transmission - Seven Sins

Ben jij toevallig in Praag voor een weekendje weg tijdens de herfstvakantie? Ook daar is een heel vet feestje waar je echt wel heen wilt! Onder andere Markus Schulz, Solarstone en Thomas Coastline zijn daar te vinden en genieten van het mooie Tsjechië. Ook Robin gaat erheen en ziet je er graag terug!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/CRhn2NAO4m4

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws