Wonderfruit Festival [19-21 december]

Peter Güldenpfennig | 27 oktober 2014
events


Van 19 t/m 21 december staat kustplaats Chonburi, nabij Bankok in Thailand, in het teken van Wonderfruit Festival. Op dit unieke evenement is er ruimte voor verschillende soorten muziek waaronder techno, disco, downtempo, reggae en hiphop. Niet alleen dat, want het festival biedt ook ruimte aan kunstinstallaties, theater, film en debatten.

Zon in december

Wonderfruit Festival is bedoelt voor alle nationaliteiten. De organisatie moedigt je dan ook aan om dit festival te bezoeken als je dan in Thailand bent of om het te zien als de perfecte vakantie voor een koude december.

Line-up

De line-up van het festival is bijzonder divers. Op zes stages kun je terecht voor allerlei soorten muziek. Voor dance moet je bij de Green Quarry-stage zijn. Hier komen onder andere Seth Troxler, Subb-An, Sunju Hargun, Soulclap en Jamie Jones draaien.

Wonderfruit FestivalMeer dan muziek

Gaaf is dat er veel meer te doen is dan muziek alleen. Wat dacht je van een workshop koken of sieraden maken? Ook als je gek op eten bent biedt het festival iets bijzonders: een topbanket verzorgt door Michelin-winnaar David Thompson!

Wonderfruit Festival

Het festival wordt georganiseerd door Secret Productions, de organisatie achter Wilderness Festival. Het doel achter Wonderfruit is om welbehagen en gezondheid samen te brengen met kunst en cultuur, en natuurlijk sloten aan goede muziek. Check voor meer info de officiële website. Hier wordt ook geleidelijk de hele line-up bekend gemaakt.

Wat: Wonderfruit Festival
Waar: Chonburi, Thailand
Wanneer: 19 t/m 21 december
Prijs: Volwassenen: £124,48 (€158,01), voor alle soorten tickets, ga hierheen
Line-up: Fat Freddy's Drop, Hercules And Love Affair, Nick Mulvey, Little Dragon, Woodkid, De La Soul, Jose Gonzalez, Jamie Jones, Damian Lazarus, The Gaslamp Killer, Seth Troxler en meer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws