Wednesday to Weekend: waar moet je dit weekend heen?

Eveline Meijer | 29 oktober 2014
events


Dit weekend is het Halloween, dus tijd voor allerlei enge feesten! Zoek je vetste outfit uit, ga voor enge make-up en griezelige accessoires, zodat jij helemaal voorbereid bent op een weekend keihard feesten! Op deze feesten zijn wij in ieder geval aanwezig en we komen je er graag tegen!

Inshock Overdose - Jack's Nightmare

Hardstyle en raw hardstyle, wat past er nu beter bij Halloween dan deze lekkere, harde beats? Onder andere Avana, Delete, Frequencerz en Jack of Sound komen je vermaken met hun tunes. Bryan en Nina zijn er en zien jou graag in je engste kostuum!

Check de website van Inshock Overdose voor alle info!

Winter Park - Ijskoud Muziek Festival

winterpark_aquabestZaterdag komen onder andere The Partysquad, Billy The Kit, La Fuente en Paul Elstak naar Aquabest om een keihard feest te geven! Geniet van een lekker winters festival, maar koud zal je het niet krijgen, want stilstaan doe je echt niet. Etiènne is erbij en komt je er graag tegen!

Check onze partyagenda voor alle info!

Carnival of Doom

Hoe leuk carnaval ook is, gooi er een eng sausje overheen en je hebt gegarandeerd nachtmerries. Dit leent zich natuurlijk voor een eng leuk feest en dat vinden onder andere Noize Supressor, Korsakoff, Nosferatu en Outblast ook! Wouter gaat erheen om er een vet report van te maken en hij ziet je graag een dansje wagen.

Check de website van Heineken Music Hall voor alle info!

Porter Robinson

Geen fan van Halloween, maar wel zin in een goed feest? Dan wil je echt wel gaan genieten van Porter Robinson Live in de Melkweg! Hij is een groot talent binnen de dancescene en komt steeds hoger in de DJ Top 100. Martijn gaat hier lekker feesten en ziet je graag meedoen!

Check onze partyagenda voor alle info!

https://www.youtube.com/si81bIoZRJQ

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws