Welke 5 artiesten moet je zien op I Love Techno

Peter Güldenpfennig | 7 november 2014
events


Eindelijk: I Love techno staat voor de deur! Aanstaande zaterdag kunnen we weer los op de hardere beats, en ditmaal vindt het event plaats in de Flanders Expo te Gent. Verdeeld over vijf area's worden er zo'n 35.000 bezoekers verwacht.

Je kent het vast wel, de line up is zo groot en zo vet dat je geen idee hebt bij welke act je nu eigenlijk moet gaan staan. Of er staan twee grote dj's tegelijk: naar welke moet je dan gaan? Geen nood, wij helpen je uit de brand, met de I Love Techno Clublife Top 5!

Brodinski b2b Gesaffelstein: Yellow Room: 00:30 - 02:00 uur

Afgaand op zijn uitstraling zou je verwachten dat het hier gaat om een rock-artiest, maar Gesaffelstein draait vooral keiharde en donkere techno die alle kanten opgaat. Samen met zijn vriend Brodinski (die overigens dit jaar ook verantwoordelijk is voor de I love Techno compilatie) staan de heren garant voor een b2b set. Nice!

Underworld: Blue Room - 22:15 - 23:45

De mannen van Underworld draaien al zo'n kleine twintig jaar mee, en terecht. Je kent ze vast wel van hun underground hit 'Born Slippy', en zoniet, zorg dan dat je om 22:15 in de Blue Room staat!

Dave Clarke: Red Room - 00:30 - 02:30

In een top 5 hoort op z'n minst één Nederlander te staan en natuurlijk is dat Dave Clarke! Hij wordt niet voor niets de 'baron van de techno' genoemd, en zal dat aanstaande zaterdag voor de 17e (!) nog maar een keer bewijzen. (en vooruit, als je nog in de Yellow Room stond, kun je Dave Clarke mooi nog in zijn laatste half uurtje checken!)

Paul Kalkbrenner: Blue Room - 01:45 - 03:00

Zorg dat je je direct daarna naar de Blue Room haast, want daar staat Paul Kalkbrenner zich uit de naad te werken. Paul draait 'live', wat betekent dat hij alleen maar eigen platen draait. Verwacht melodieuze diepe techno, lekker!

Len Faki: Blue Room - 05:00 - 06:45

En met wie kan je deze fijne dag beter afsluiten dan Len Faki? In principe kan de man een hele set vullen met alleen maar hits van eigen hand, en met een beetje geluk gaat 'ie dat ook doen! En met een set van bijna twee uur, weet je sowieso dat het spreekwoordelijke dak er afgaat.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws