Kom naar de fantasiewereld van de tweede BricAble Invites

Eveline Meijer | 17 november 2014
events


BricAble InvitesBricAble Invites heeft zaterdag 6 december zijn tweede editie in 's-Gravenzande. De vorige editie was het uitverkochte Blue Edition, maar ook deze keer wordt het onvergetelijk! De kaartverkoop is in ieder geval van start gegaan.

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Bij de tweede editie van BricAble Invites is het thema gebaseerd op de film 'The Imaginarium of Doctor Parnassus'. In deze film geeft een spiegel toegang tot surrealistische werelden. Dit is precies wat er bij BricAble Invites gebeurt: je betreedt via een spiegel de fantasiewereld van BricAble. Hier staan edm en de kleuren zwart, wit en paars centraal. Het design wat erbij hoort komt ook tot leven tijdens het event.

Areas

BricAble Invites is meteen ook een stuk groter geworden. De eerste editie vond plaats in één ruimte van de Viersprong in 's-Gravenzande, maar deze keer zijn er drie areas! Deze ruimten hebben allen een eigen thema. In de Black Room vind je house en tech-house, in de White Room hoor je big room en progressive house en in de Purple Room ga je de diepte in met deep house.

Line-up

Dit klinkt allemaal geweldig, maar zonder een goede line-up wordt het nog steeds niets. Gelukkig is ook daar goed over na gedacht. Fausto, Mike S, Brothers in the Booth, Chris Rox en nog heel veel anderen zijn op zaterdag 6 december aanwezig.

BricAble Invites is op zaterdag 6 december van negen uur tot half drie. Voor meer informatie en tickets check je de website van BricAble.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws