Club Ruis viert komend weekend haar make-over

Eveline Meijer | 19 november 2014
events


Na een half jaar te hebben proef gedraaid, heeft de Haarlemse Club Ruis een totale make-over gekregen. Dat vraagt natuurlijk om een feestje, en in het weekend van 20, 21 en 22 november ben je welkom om dit te komen vieren!

Met de verbouwing wordt het showelement nog meer verhoogd. Zo komen er meer CO2-kanonnen en een exclusieve Gin Tonic Bar met tientallen gin & tonic combinaties en stijlvolle cocktails. De zithoek wordt ook aangepast, hier komt een Japanse tuin achter glas. De muren in deze hoek zijn voorzien van een 'padded wall' en bovenin komt een vitrine met een gin tonic museum.

Dj's en VIP-deck

Voor de echte feestvierders komt er een VIP-deck, welke je telefonisch kunt boeken. Deze bevindt zich naast de dj en ook deze plek heeft een 'padded wall'. Daarnaast zijn er een custom made drankkoelers te vinden. Op zo'n deck wil je natuurlijk de vetste dj's zien draaien; de programmering is dan ook voor een deel vernieuwd. Donderdag blijft de clubavond Academy, wat gehost wordt door Raynor Bruges. Op vrijdag kun je feesten bij Everybody, gehost door DJ FlexyFrank. Deze dj nodigt zijn allround collega's uit en samen draaien ze de beste hits van 2000 tot nu. Op zaterdag heet de party Bravoure, waar de jongens van Saxophonation samen met gast-dj's dance draaien, van deephouse tot tech-house.

Feesten bij Club Ruis

Morgen wordt het nieuwe seizoen geopend met een feest en ook de dagen daarna viert Club Ruis haar make-over. En hier kun jij bij zijn! Voor alle informatie check je de website of de Facebook-pagina van Club Ruis.

Wat: Academy Presents: Skulls & Bones
Waar: Club Ruis, Haarlem
Wanneer: donderdag 20 november

Wat:
Everybody: KICK OFF
Waar: Club Ruis, Haarlem
Wanneer: vrijdag 21 november

Wat: Bravoure Presents: Tobias Camman BDAY BASH
Waar: Club Ruis, Haarlem
Wanneer: zaterdag 22 november

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws