Wednesday2weekend: waar ga jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 19 november 2014
events


Dit weekend is er aan cool feesten zeker geen tekort, maar dat maakt het dus wel behoorlijk lastig om er een te kiezen. Zo is er Groove Garden Indoor het gehele weekend, maar je kunt ook Armin van Buuren gaan checken bij Armin Only. Keuze zat en wij helpen je met beslissen! Op deze feesten zijn wij sowieso aanwezig en we zien je er graag.

Groove Garden Indoor

Vrijdag kun je in Sittard genieten van onder andere Dave Lambert, Roul and Doors en Chocolate Puma. Maar daar houdt het feestje niet bij op! Zaterdag gaan we gewoon weer verder met dj's als Kill The Buzz, Julian Calor en Vato Gonzalez & MC Tjen! Dennis gaat er foto's maken en maakt ook graag een plaatje van jou!

Voor alle informatie check je onze partyagenda.

https://www.youtube.com/qIZEDctBswk?

Armin Only - Intense

armin-only-2013-dj2dj_nlEen avondje Armin van Buuren, dat klinkt goed. Helemaal als Armin zijn fijne tracks zelf staat te draaien! Op zaterdag van elf tot vijf kun je van deze grote man genieten in het Sportpaleis te Antwerpen. Lobke en Jeroen gaan er een geweldige avond van maken en komen je graag tegen!

Voor alle informatie check je onze partyagenda.

Qlimax - The Source Code of Creation

qlimaxQlimax, dat is wat je een party noemt! Onder andere Audiofreq, Headhunterz, Noisecontrollers en The Viper komen er een feest van maken en daar wil jij echt wel bij zijn! Wouter is er in ieder geval en gaat er een vet report van schrijven. Maak jij met je komst het feest nog leuker?

Voor alle informatie check je de website van Qdance.

Trancefamily - Matrixx Closing Party

Aan alles komt een einde en helaas ook aan de Matrixx in Nijmegen. Gelukkig gaan ze niet weg zonder nog een paar geweldige feesten, en dit is daar één van. Voor het laatst is de gehele Trancefamily in de Matrixx te vinden en daar wil je zeker van gaan genieten. Onder de leden van deze familie zitten onder andere Marco V, Jochen Miller, Johan Gielen en Rank 1. Danielle gaat nog één keer met de familie feesten, doe jij mee?

Voor alle informatie check je de website van de Matrixx.

https://www.youtube.com/xyZIax0lrHY

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws