Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 26 november 2014
events


Woensdag is de perfecte dag om je weekend te gaan plannen. Ook dit weekend zijn er weer allerlei vette feesten en wij zijn natuurlijk bij zoveel mogelijk aanwezig. Dit zijn de vetste feesten waar je ons sowieso tegenkomt!

Angerfist - The Deadfaced Dimension

Angerfist is geen kleine jongen en een feestje met hem klinkt ons dan ook als muziek in de oren! Hij komt echter niet alleen, maar neemt onder andere Bodyshock, Lowroller, Noize Suppressor en Nosferatu met zich mee. Wouter gaat van dit feestje genieten en Tessa maakt er geweldige foto's van. Zien zij je daar?

Alle informatie vind je in onze party agenda.

https://www.youtube.com/YYqVhcoQX0o

Rebellion - Start the Riot

Dit feest is compleet uitverkocht en dat is te begrijpen. Onder andere Outbreak, Digital Punk, Jack of Sound en E-Force komen keiharde platen draaien en dat belooft een dikke party te worden. Karlijn en Bryan feesten mee en zien jou ook graag een dansje wagen!

Alle informatie vind je in onze party agenda.

276932_original_355222Høtspot Festival

De universiteit staat in allerlei films gelijk aan dikke feesten. Zaterdag is dit ook in Nederland even de waarheid: op de Universiteit Twente kun jij genieten van het Høtspot Festival, een echte winterse party! Onder andere Yellow Claw, FeestDJRuud, Mr. Polska en The Partysquad komen je warm houden met hun vette platen. Onur maakt hier vette foto's van en schiet ook graag een plaatje van jou.

Alle informatie vind je in onze party agenda.

LatinVillage Pin-Up Couture

Tijdens LatinVillage hoor je veel meer dan alleen maar latin. Ook house, r&b, salsa, urban en hiphop passeren de revue. Voor ieder wat wils dus! Artiesten als La Fuente, Abstract en TokyBoss zorgen voor een geweldige avond, waar Mariska een vet report van schrijft. Ben jij er ook bij?

Alle informatie vind je in onze party agenda.

DedicatedDedicated - Industrial City

Drie area's met hardstyle, raw en freestyle. De echte fans zullen hier van gaan watertanden! Onder andere Audiofreq, Frequencerz, Noisecontrollers, Dr. Rude en Radical Redemption komen je een avond lang vermaken met hun harde beats. Govert gaat hier vette foto's van maken en komt je graag tegen!

Alle informatie vind je in onze party agenda.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws