Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 3 december 2014
events


Aankomend weekend zit weer vol met feesten.‭ ‬Niet zomaar feesten,‭ ‬maar hele grote,‭ ‬dikke feesten‭! ‬Zo komen er grote techno-dj's naar Time Warp,‭ ‬maar kun je ook helemaal los gaan bij Armin van Buuren.‭ ‬Een lastige keuze dus‭! ‬Wij zijn in ieder geval bij de vetste feesten aanwezig en hebben ze even voor je op een rij gezet‭!

Time Warp

Chris Liebing,‭ ‬De Sluwe Vos,‭ ‬Egbert en nog heel veel anderen,‭ ‬dat kan alleen maar een heel vet feest worden‭! ‬Zaterdag staan ze allemaal in de Jaarbeurs in Utrecht en dat wil je niet missen‭! ‬Lucas en Eveline zijn er bij en zien je er graag‭!

Voor alle info check je onze party agenda‭!

https://www.youtube.com/Jt6hIQK0nCs

Armin Only‭ ‬-‭ ‬Intense

Armin van Buuren geeft zijn aller,‭ ‬aller,‭ ‬allerlaatste shows van zijn Armin Only‭ ‬-‭ ‬Intense tour.‭ ‬Hij keert terug naar de Ziggo Dome voor twee avonden keihard feesten en wij zijn er op beide avonden bij‭! ‬Vrijdag gaat Jorrit geweldige foto's maken en zorgen Dide en Robin voor vette reports,‭ ‬zaterdag zorgt Delio voor nog wat prachtige plaatjes en ze zien je er allemaal graag uit je dak‭!

Voor alle info check je onze party agenda‭!

HEMQADE

Alpha²,‭ ‬The Prophet,‭ ‬The Viper en nog vele anderen zullen zaterdag voor een spetterend feest zorgen in‭ ‬Zaandam.‭ ‬Robin is aanwezig om ons op de hoogte te brengen over dit knalfeest.

Voor alle info check je‭ de website van HEMQADE!

Life in Color‭

‬‘s Werelds grootste paintparty komt weer naar Rotterdam‭! ‬De eerste keer was tof,‭ ‬en de tweede keer gaat hier niet voor onderdoen.‭ ‬Ga maar na:‭ ‬Ummet Ozcan,‭ ‬The Partysquad,‭ ‬Brennan Heart,‭ ‬Justin Prime,‭ ‬Jordy Dazz,‭ ‬Diaz‭ & ‬Bruno en MC Roga.‭ ‬Vet toch‭?‬ Mandy en Chovan zorgen dit keer voor de mooie plaatjes en reports.‭

Voor alle info check je onze party agenda‭!

https://www.youtube.com/Pbdw0EIfP1o

St8tement‭

‬De line-up van st8tement belooft weer wat moois.‭ ‬Onder andere B-Front,‭ ‬Titan en‭ ‬Phuture Noize zijn zaterdag aanwezig in de Effenaar in Eindhoven.‭ ‬Wouter zal er zijn om verslag te doen van deze avond.‭ ‬

Voor alle info check je Partyflock‭!

Voyeur‭

‬Ook Voyeur belooft een mooi feestje te worden.‭ ‬Onder andere Mitchell Niemeijer,‭ ‬Mr.‭ ‬VI en Aaron Gill‭ ‬laten hun gezicht zien.‭ ‬Sasha en Ashley zijn er bij voor de foto’s en de reports.

Voor alle info check je onze party agenda‭!

https://www.youtube.com/d5ZUL1gxKp4

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws