Wednesday to Weekend: waar moet je heen dit weekend?

Eveline Meijer | 17 december 2014
events


Het is bijna kerstmis en dat is ook te merken aan de feesten van komend weekend. Ben jij met kerst niet thuis en heb je daardoor geen tijd om te feesten? Doe het dan in de aankomende dagen! Dit zijn de vetste feesten van dit weekend en je komt ons hier sowieso tegen!

538 Jingle Ball

Kerst vieren met de vetste dj's, dat klinkt ons als muziek in de oren! Op vrijdag gaat onze Chovan niemand minder dan Tiësto, Martin Garrix en Sunnery James & Ryan Marciano fotograferen. Maar zaterdag gaat het feestje gewoon weer door en gaan Dena en Jasmine genieten van Nicky Romero en Yellow Claw! Twee onvergetelijke avonden dus, en dat wil jij niet missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

MegaWatt Festival

Het is weer tijd voor een groot indoor-festival! Zaterdag zie je onder andere Jay Hardway, La Fuente en Digital Punk. Erik en Dennis gaan er een vette avond van maken en hopen jou te zien op de dansvloer!

https://www.youtube.com/zTT4yOla2Ys

Voor alle info check je onze party agenda!

Intiem presents: Santa's Warehouse

Wij zijn echt niet de enige die van een goed feest houden, ook de kerstman is wel in voor een vette party! Dus nodigde hij een aantal van zijn favoriete artiesten uit, zoals Billy the Kit, Jordy Dazz en Carl Tricks. Dennis gaat er een goed feest van maken en hij ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

Valhalla Festival - It's a Bizarre Ride

Muziek én een circusshow, dat moet wel vet worden! Onder andere Joris Voorn, Hot Since 82, Oliver Heldens, Yellow Claw en Dirtcaps komen hun plaatjes draaien tussen de wilde dieren. Patrick en Chovan gaan deze geweldige show bekijken en zien jou er ook graag!

https://www.youtube.com/N-8i2dcDUSg

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws