Ga 2015 feestend in op Secret Affair NYE part 3

Peter Güldenpfennig | 22 december 2014
events


Na een succesvol 2012 en 2013 keert Secret Affair NYE ook dit jaar weer terug. Secret Affair NYE staat garant voor de lekkerste house, glamorous entertainment, een oogstrelend decor en verbluffende special effects. Om klokslag 00:00 uur zal de Grand-Show plaatsvinden en dat mag je niet missen. Sowieso loont het vroeg te komen; de eerste 750 bezoekers ontvangen een coole give-away!

Secret Affair NYELine-up

Het eerste uur van 2015 wordt ingeknald door Shermanology. Naast deze headliner zullen de meer dan populaire Vato Gonzalez en MC Tjen voor het eerst verschijnen op Secret Affair NYE. Verder zijn Baggi Begovic, Benny Rodrigues, Leroy Styles, Genairo Nvilla, Mitchell Niemeyer, Delivio, Issy en Brothers in the Booth van de partij. Het feest wordt gehost door MC Roga.

Entertainment

Naast muziek is er ook voldoende aandacht voor zij-entertainment. Verwacht verbluffende dansers, sexy vuurspugers en de zoetste candygirls en candyboys. Voor de echte partyliefhebbers is er net als vorig jaar een ‘Face-Art stand’ aanwezig, waar je terecht kunt voor een ‘party-makeover’ of voor prachtige gratis Face Art om 2015 extra feestelijk in te luiden.

Secret Affair NYE part 3

Waar: Taets Event Park
Wanneer: Woensdag 31 december
Line-up: Shermanology, Vato Gonzalez & MC Tjen, Baggi Begovic, Benny Rodrigues, Leroy Styles, Genairo Nvilla, Mitchell Niemeyer, Delivio, Issy, Brothers in the Booth, MC Roga
Tickets:  €39,50 (ex fee), tickets bestel je hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws