Wednesday2NewYear: waar moet jij vanavond heen?

Eveline Meijer | 31 december 2014
events


Vandaag is het oud en nieuw en dat betekent keihard feesten! Gelukkig zijn er party's in overvloed, maar dat maakt de keuze ook erg lastig. Kun je niet kiezen? Dan helpen wij je met dit overzicht van de vetste feesten van oud en nieuw!

Freaqshow - The Twisted New Year’s Celebration

Q-Dance gaat oud en nieuw zeker vieren en dat doen ze met de enige echte Freaqshow! Vanavond kun jij genieten van onder andere Frontliner, Da Tweekaz en Deetox! Wouter gaat hier vanavond de start van het nieuwe jaar vieren en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/2wzh64kSSHs

Awakenings – New Years Eve Special

Awakenings zorgt altijd weer voor de vetste feesten, dus ook tijdes New Years Eve! Onder andere Tim Wolff, Ben Klock en Len Faki komen met jou het begin van 2015 vieren! Dat wordt dus een nacht lang dansen!

Voor alle info check je onze party agenda!

TIKTAK – New Years Eve

TIKTAK geeft niet één maar twee feesten om 2014 mee af te sluiten! Twee locaties, twee keer zoveel gekte, maar je moet dus ook een keuze maken. Ga je met onder andere The Partysquad, Dirtcaps en The Flexican & Sef naar de Heineken Music Hall, of zie je hen liever in de Silverdome? Welke keuze je ook maakt, een vette avond is gegarandeerd!

Voor alle info over zowel de editie in de HMH als die in de Silverdome check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/5d5hRcXrW9Y

Millers NYE Special

Millers maakt er ook zeker een feestje van! Zij nodigden dj's als Shermanology, Funkerman en Roul and Doors uit om er een echt NYE-feestje van te maken. Dat wordt een avond die je niet wilt missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Loveland Live – New Year

Ook in de Mediahaven in Amsterdam kun je terecht voor een spetterende avond. Loveland gaat los met onder andere De Sluwe Vos, Egbert en Secret Cinema! Een avond om nooit meer te vergeten dus!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws