Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 14 januari 2015
events


We zijn over de helft van de week, wat betekent dat het weekend dichtbij is. Ook dit weekend is er weer van alles te doen, tijd om plannen te maken dus! Dit zijn de vetste feesten van de komende dagen.

Loud

Zaterdag kun je genieten van de hardste tunes bij Loud, waar onder andere Dr. Rude, Crypsis en Jason Payne te vinden zijn. Dide gaat er een avond los en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

Secret Cinema & Egbert

Secret Cinema zit 25 jaar in het vak en ook Egbert is al een tijdje bezig. Deze techno-heren vieren dan ook een echt feestje in de Melkweg met een zes uur durende set! Lucas gaat van dit duo genieten en komt je er graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/F2Z3-cws9PE

Definition Hardcore - Straight Through The Core

High Energy Events heeft een nieuw concept: Definition Harcore. Wat je kunt verwachten lijkt duidelijk: de hardste tunes van de vetste dj's! Onder andere Tha Playah, Nosferatu en Art of Fighters gaan voor je draaien. Dat wil je zeker niet missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/RkZ9oioCKxw

Closure

In Amsterdam opent er dit weekend een nieuwe club: Closure. Dat doen ze natuurlijk niet zonder vette party, dus is het het gehele weekend een keihard feest! Vrijdag komt Dimitri een zes uur durende set draaien, zaterdag kun je genieten van namen als Joey Beltram, Abstract Division en JP Enfant. Dat belooft een geweldig weekend te worden! Ben jij er ook bij?

Voor alle info check je het artikel dat we eerder deze week schreven!

Bonzai ClassicsBonzai Classics

De afgelopen twee jaren was dit feest uitverkocht en ook dit jaar kan hetzelfde gebeuren. Bonzai Classics heeft een line-up waar je helemaal gelukkig van wordt! Onder andere DJ Yves, Jan Vervloet en Bountyhunter komen je vermaken in twee area's in de 030 in Tilburg! Hier wil jij zeker van meegenieten!

Voor alle info check je de website van Minority Events!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws