Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 21 januari 2015
events


Dit weekend belooft weer een spektakel te worden! Niet alleen kun je genieten van een nieuw dubstep- en drum 'n' bass-concept, maar ook de langverwachte aftrap van Hardwell's I AM Hardwell – United We Are-tour vindt eindelijk plaats! Daarnaast kun je dansen op de beats van Laidback Luke en Frontliner, dus waar je ook heen gaat, dit wordt een fantastisch weekend!

I AM Hardwell – United We Are

Het is eindelijk zo ver! Na het hopen op een kaartje en het maandenlang wachten begint dan eindelijk Hardwell's nieuwe tour! Vrijdag gaan Jasmine en Lobke genieten van de all ages-editie, zaterdag gaan Chovan en Danielle helemaal los bij de gewone versie. Dit wordt sowieso een feest dat je nooit meer zult vergeten!

Voor alle info over het feest op vrijdag en die op zaterdag check je onze party agenda! Wil je alles over Hardwell weten, oude interviews lezen of ontdekken hoe zijn vorige shows waren? Check dan ons Hardwell-dossier!Hardwell - United We Are

Night Grinderz

Vrijdag kunnen dubstep- en drum 'n' bass-liefhebbers hun hart ophalen: er is een nieuw concept in exact deze genres in Rotterdam! Voor de eerste editie van dit vette feest komen onder andere Shiverz, Gunman & Judah, Obey, Vanced en Parasite je vermaken met hun vette beats! Vlad gaat er heen en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!Night Grinderz

Laidback Luke

Laidback Luke, die kent bijna iedereen wel! Een avondje van zijn dj-kunsten genieten is dan ook alles behalve een straf. Vrijdag is het zover, dan kun je genieten van deze vette dj en producer in de Escape Club in Amsterdam. Hans en Walter gaan van dit feestje genieten en hopen jou er te zien!

Voor alle info check je onze party agenda!

Laidback Luke

X-Qlusive – Frontliner

Zaterdag barst de 26e editie van X-Qlusive los, met deze keer dj's als Max Enforcer, B-Front, Deetox, Dillytek en natuurlijk Frontliner! Met zulke namen kan dit alleen maar een fantastische avond worden, die jij zeker niet wil missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/8PaXnn1bVIo

NOXX³ invites Chuckie

Een hele avond luisteren naar de draaikunsten van Chuckie, dat klinkt ons als muziek in de oren! Zaterdag kan het, dan staat Chuckie de hele avond in NOXX te Antwerpen. Maar liefst zes uur lang kun je genieten van deze dj en al zijn vette tunes! Dena gaat er een vet verslag van maken en komt je er graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws