Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 28 januari 2015
events


Ook dit weekend kun je genieten van allerlei vette feestjes. Zo kun je los gaan op een lekker indoor festival bij P.U.R.E. of een dansje wagen bij Above & Beyond! Wij hebben de vetste party's voor jou op een rij gezet.

Above & Beyond

De mannen van Above & Beyond hebben een behoorlijke carrière met heel veel mijlpalen, zoals een menigte van één miljoen mensen op Barra Beach Festival in Rio de Janeiro. Deze dj's voegen hieraan hopelijk weer een mijlpaal toe met hun optreden in Paradiso aanstaande vrijdag! Anna gaat genieten van hun vette tracks en komt je er graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Above & Beyond

P.U.R.E. Indoor Dance Festival

Zaterdag kun je genieten van de lekkerste house, dirty house, en deephouse! Onder andere 2Dirty, Deepend en Remco Gaiteros staan op P.U.R.E. Indoor Dance Festival om jou los te laten gaan! John Paulus gaat er foto's maken en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

PURE

Brainwash

In Club Escape in Amsterdam kun je zaterdag genieten van een echte brainwash! Daar worden je hersens volgegooid met de beste mixes van onder andere Raymundo, Marlicious en Danney Canova! Hans-Peter is er bij en komt je graag op de dansvloer tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Brainwash

 

Winterkriebels

Het is alweer bijna februari en dat vraagt natuurlijk om een lekker winters feestje! Onder andere The Partysquad, Dyna en Quintino komen je vermaken met heerlijke winterse beats en Anna en Dirk Jan zijn erbij! Zien we jou ook op dit vette feest?

Voor alle info check je onze party agenda!

Winterkriebels

030303 Rave edition

Zin om een avond lekker te raven? Dat kan! Fierce Ruling Diva (live), Bizzy B en het 030303 RAVE TEAM komen deze avond de vetste beats draaien! Geniet van de jaren negentig met Fierce Ruling Diva en van keiharde jungle met Bizzy B! Jeroen is er bij en hoopt met jou los te gaan!

Voor alle info check je onze party agenda!

Rave edition

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws