Scoor tickets voor Tomorrowland 2015

Lucas Boon | 6 februari 2015
events


Zaterdag (7 februari) om 17:00 uur gaan de tickets voor Tomorrowland Festival 2015 in de voorverkoop. Op een snelle en makkelijke manier je tickets scoren? Dat doe je bij Viagogo. Lees gauw verder.

Als jij gek bent op edm, dan ben je ook gek op Tomorrowland. Tenminste, wij zijn dat in ieder geval wel! Tomorrowland noemt zichzelf 'waarschijnlijk het beste dansfestival ter wereld', en eigenlijk is daar geen woord aan gelogen. Alle groten der aarde staan er of hebben er gestaan. En het festival draait al een tijdje mee, sinds 2005 om precies te zijn. Vorig jaar vierde het immense event haar tienjarig jubileum, en in 2015 gaan ze gewoon lekker door met de elfde editie.

Een deel van de line-up is al bekend, hou je vast:

Line-up Tomorrowland 2015

Alesso
Avicii
Carl Cox
Solomun
David Guetta
Amin van Buuren
Axwell Λ Ingrosso,
Sven Väth
Hardwell
Robin Schulz
The Symphony of Unity
Tiësto

Ieder jaar doen party-gangers hun stinkende best om een ticket te scoren, en terecht! Om het voor jou dit jaar wat gemakkelijker te maken, vind je hier alle ticket-info die je via Viagogo kunt scoren. In totaal zijn er vijf soorten tickets beschikbaar, van dagtickets tot camping tickets tot 'Full Madness' tickets (en die laatste is natuurlijk de coolste optie). Check het:

Tickets Tomorrowland 2015

Tomorrowland 2015 - Camping Only (23 - 26 juli)
Tomorrowland 2015 - Weekend - Full Madness (24 - 26 juli)
Tomorrowland 2015 - Vrijdag - Magical Friday Pass (24 juli)
Tomorrowland 2015 - Zaterdag - Incredible Saturday Pass (25 juli)
Tomorrowland 2015 - Zondag - Glorious Sunday Pass (26 juli)

Tomorrowland is zo'n groot festival met zoveel goeie dj's, dat een aftermovie van een paar minuutjes niet volstaat. Wil je dus weten hoe vet het vorig jaar was, ga dan maar eens goed zitten voor deze aftermovie van ruim een half uur:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws