Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 11 februari 2015
events


Het is bijna valentijnsdag, het perfecte weekend om eens met je vriend(in) uit je dak te gaan op een heel vet feest! Maar natuurlijk kunnen de singles onder ons ook genieten van allerlei vette party's, want carnaval staat ook nog eens voor de deur! Dit weekend zijn er weer allerlei vette feesten en wij hebben de beste party's voor jou op een rij gezet.

Decompression: 10-jarig bestaan

Decompression viert haar tiende verjaardag! Tijd om helemaal los te gaan dus, en dit doe je met onder andere Cari Lekebusch, Size en The Advent. Patrick viert het feestje mee en ziet jou graag hetzelfde doen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Hart Gaan! Deeperfect presents Anja Schneider + Stefano Noferini & more

Valentijn vraagt om een grote liefde- en party-tempel, en die krijg je bij Hart Gaan! Stefano Noferini, de baas van het Deeperfect label, neemt Anja Schneider en allerlei andere vette techno-dj's met zich mee om jou en je lief een avond te vermaken. Kristof en Nicolla zijn er in ieder geval bij en komen je er graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

XXLerator Carnaval

Het is carnaval dit weekend! Trek je leukste outfit aan en ga bij XXLerator los zoals je dat alleen op carnaval kunt! Onder meer Brennan Heart, Da Tweekaz, Thera en Radical Redemption komen jou vermaken met de beste tunes en de leukste outfits. Bryan en Karlijn zijn alvast aan het zoeken naar een perfect kostuum en zijn erg nieuwsgierig als wat of wie jij aanwezig bent!

Voor alle info check je onze party agenda!

XXLerator Carnaval

Klear 1 year anniversary

Klear viert dit weekend ook een feestje, de party bestaat een jaar! Zo'n mijlpaal laten ze natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, dus zijn artiesten als Bondax, Wantigga en Julio Bashmore uitgenodigd om een avond helemaal los te gaan! Roziena is er bij en gaat graag samen met jou de dansvloer op!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws