Sexy by Nature is terug met een weekender

Lucas Boon | 13 februari 2015
events


Het eerste weekend van april is Sexy by Nature-weekend. Sunnery James & Ryan Marciano zijn tijdens het paasweekend met Sexy By Nature live te bewonderen op zaterdag in de Undercurrent in Amsterdam en op zondag in de Cruise Terminal te Rotterdam.

De mannen vliegen al jaren de hele wereld over, dus het is goed nieuws dat ze eens een heel weekend lang op Nederlandse bodem te zien zijn. Sexy by Nature staat voor chique, charmant en verleiding en laten James en Ryan deze eigenschappen nu net op het lijf geschreven zijn!

sunneryjamesryanmarciano

'We kunnen niet wachten om een weekend lang onze show te spelen in Nederland. In Amsterdam zijn we te zien in de Undercurrent, een intieme en exclusieve locatie in Noord. Voor ons extra bijzonder, omdat we allebei in deze buurt zijn opgegroeid. En… dan ook nog Rotterdam. Sinds lange tijd zijn we terug, in de perfecte locatie de Cruise Terminal. We kijken er naar uit om onze trouwe fans daar te zien!', zo laten de heren weten.

Eén ding is zeker: dit worden weer twee legendarische Sexy by Nature nachten met een specatulaire show en de authentieke en groovy sound die we van Sunnery James & Ryan Marciano gewend zijn. Tickets haal je hier. Voor meer info over het event ga je hier naar toe.

Sexy by Nature Weekender

Wat: Sunnery James & Ryan Marciano presenteren: ‘Sexy by Nature Weekender’
Wanneer: zaterdag 4 april en zondag 5 april 2015
Waar: Undercurrent, Amsterdam en Cruise Terminal, Rotterdam
Line- up: Sunnery James & Ryan Marciano & gast DJ's
Tickets: Early birds € 24,50 / Regular € 29,50

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws