Maak je klaar voor de vette line-up van Paaspop

Lucas Boon | 18 februari 2015
events


Het ijs ligt nog op de daken, maar stiekem kijken wij bij Clublife Magazine vast vooruit naar de zomer. Of beter gezegd lente, want het Paaspop-weekend staat weer voor de deur! Het jaarlijkse event bestaat al sinds 1974 (!) en heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openlucht evenementen behoort. Daarnaast mag Paaspop zich de officiële opener van het Nederlandse festivalseizoen noemen. En terecht!

Maar naast dit feit staat Paaspop bekend om haar veelzijdige en unieke karakter. Zo is er natuurlijk de meest coole muziek te checken, maar is er ook een grote variatie aan theater, literatuur, comedy, noem maar op!

paaspop2

Maar omdat jij natuurlijk net als wij van dance en edm houdt, zetten we even de vetste namen in de line-up op een rijtje:

Oliver Heldens
The Partysuad
Yellow Claw
The Flexican & Sef
Billy The Kit
Dirtcaps
Secret Cinema
GirlsloveDJs
Quintino
ROD
Kölsch
LNY TNZ

En laten we de andere stijlen ook niet uitvlakken. Paaspop heeft onder meer Anouk, Jett Rebel, Kensington en internationale toppers als The Kooks en Rudimental weten te strikken. Overigens is dit nog maar een klein deel van de line-up; Paaspop zal nog zeker zestig nieuwe namen bekend maken. Ons advies? Scoor een ticket!

Paaspop vindt plaats in het weekend van 3, 4 en 5 april in Schijndel. Dag tickets heb je al vanaf €39. En dat doe je hier.

Tickets winnen voor Paaspop? Dat doe je hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws