Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 18 februari 2015
events


Al bijgekomen van Carnaval en Valentijn? We hopen van wel, want aankomend weekend belooft weer heel veel vette feesten te brengen! Dit zijn de vetste party's op een rij!

A State of Trance

Zaterdag barst dit gigantische trance-feest los! Ook dit jaar staan de vetste artiesten klaar om jou te vermaken met hun tunes. Dat Armin van Buuren aanwezig is, spreekt voor zich. Maar ook kun je genieten van dj's als David Gravell, Cosmic Gate en Omnia. Dennis en Sasha gaan er een geweldige avond van maken en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/x21tJVIOYP4

HYTE Amsterdam x Movement Detroit

Amerika komt een avondje naar ons kikkerlandje in de vorm van allerlei vette dj's uit de VS! Onder meer Derrick May, James Ruskin en Chuck Flash zijn vrijdagavond in Amsterdam te vinden. Nick is erbij en maakt er graag een vette avond van met jou!

Voor alle info check je onze party agenda!

Don't Let Daddy Know

DLDK staat bekend om zijn gave feesten met de beste dj's. Zaterdag wordt hier geen uitzondering op. Zo zie je hier artiesten als Martin Garrix, Ummet Ozcan en Sem Vox! Steven, Lobke en Chovan gaan er een vet feest van maken, maar don't tell their daddy's!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/ZltAaIOxOuk

Lees ook even het interview dat we hielden met de organisatoren van DLDK.

Rotterdamse Rave '3 Year Anniversary'

De Rotterdamse Rave bestaat drie jaar en dat moet gevierd worden! Zaterdag staan onder meer Speedy J, Rebekah en Tom Trago klaar om een avond keihard te feesten. Dat belooft een dikke party te worden!

Voor alle info check je het Facebook event!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws