Ibiza komt naar Nederland met Sunset People – Ibiza Dance Xperience

Eveline Meijer | 20 februari 2015
events


Een stukje van het dancevalhalla Ibiza komt naar Nederland! Tijdens Sunset People - Ibiza Dance Xperience kun je twee dagen lang genieten van de vetste muziek, de laatste mode en al het goede dat Ibiza je te bieden heeft.

Sunset People heeft al vier seizoenen aan feesten op de stranden van Ibiza achter de rug, maar komt nu voor het eerst naar Nederland. Bovendien zijn ze er niet één, maar twee avonden! Daar kun je genieten van dj's als Rick Roblinski, Luciën Foort, Orson Welsh, Randy Delmore en Salvador Deep. Bovendien is niet alleen de sound van Ibiza hierheen gebracht, maar ook de aankleding, dansers en het entertainment is allemaal overgevlogen. Ook de mensen thuis kunnen meegenieten van dit feestje: de mensen van Ibiza Global Radio gaan het gehele event live broadcasten naar hun vierhonderdduizend luisteraars wereldwijd! Dat beloven twee onvergetelijke avonden te worden!

Ibiza Xperience

Niet alleen kun je twee dagen keihard feesten, ook is er een vette beurs in de Heineken Music Hall. Hier kun je niet alleen allerlei vette stands vinden, maar er zijn ook live acts. Tijdens Sunset People - Ibiza Xperience kun je de laatste Ibiza mode checken én kopen en allerlei lekker eten en drinken nuttigen. Maar ook als je een vet event wil organiseren of alvast je activiteiten wil reserveren, zoals een relaxte spa-behandeling, vind je hier de juiste mensen. Alles om de Ibiza-ervaring nog beter te maken dus!

Sunset People – Ibiza Dance Xperience

283176_regular_368281Wat: Sunset People – Ibiza Dance Xperience
Waar: Heineken Music Hall
Wanneer: vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2015
Tijd: 22:00 – 05:00, op de zaterdag tot 04:00.
Prijs: €30,-
Line-up: 

Vrijdag
Rick Roblinski, Miguel Garji & Anna Tur (Ibiza Global Radio), Salvador Deep & Brian Comcva (Full House), Lucien Foort, Orson Welsh

Zaterdag
Dafreeze, Vincent Vilouca, Toni Moreno (Ibiza Global Radio), Roog, Salvador Deep & Brian Comcva (Full House)

Voor alle info en tickets check je onze party agenda! Tickets winnen? Dat kan! Laat hier je gegevens achter om mee te doen!

Sunset People - Ibiza Xperience

Wat: Ibiza Xperience
Waar: Heineken Music Hall
Wanneer: vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2015
Tijd: 10:00 – 22:00
Prijs: €12,50

Voor alle info en tickets check je onze party agenda! Nog leuker: je kunt ook tickets winnen! Check snel hoe je mee kunt doen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws