Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 25 februari 2015
events


Het weekend staat weer bijna voor de deur, wat betekent dat er allerlei vette feesten aankomen! Nieuwsgierig naar welke dit zijn? Wij hebben de beste party's voor je op een rij gezet!

Hardcore4Life

De naam zegt het al: de hele avond alleen maar hardcore! De echte liefhebber kan dan ook niet anders dan enthousiast worden, zeker niet als je de line-up ziet! Dj's als Korsakoff, Paul Elstak en Nosferatu staan zaterdag voor je klaar en dat belooft een keihard feest te worden! Wouter gaat een avond los en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

RAWDefinition

Zin in een avondje lekkere rauwe muziek? Dj's als E-Force, Phuture Noize en Dark Pact staan klaar om jou hierin te voorzien! Zaterdag 28 maart kun je losgaan op de beste muziek en Erik is er voor ons bij! Ziet hij je daar?

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/Fuu06N1qysc

Mindcontroller – Re-Live the Past

Wil je even terug in de tijd? Bij Mindcontroller is het zaterdag mogelijk! Dj's als Flamman & Abraxas, Mental Theo en Darkraver draaien hun golden oldies en de vetste platen van nu speciaal voor jou! Kim gaat weer even terug naar het verleden, ga jij mee?

Voor alle info check je onze party agenda!

Chateau Techno – I Taets

Chateau Techno heeft de vetste dj's weer opgetrommeld voor een avondje keiharde techno! Onder meer Jeff Mills, Marcel Fengler en Baikal draaien hun beste platen voor je. Cas en Vladislav gaan er van genieten en zien je er graag terug!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/IDqhtCQbpBk

Purge 'This is just the start'

Purge keert terug en dat doet hij harder dan ooit! Met artiesten als Radical Redemption, Chain Reactien en DJ Desnar wordt dit een avond om nooit meer te vergeten! Jasper gaat er geweldige foto's van maken en maakt er graag ook één van jou!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws