Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 4 maart 2015
events


Dit weekend kun je losgaan bij een optreden van Erick Morillo, of de Ibiza Dance Experience! Geen zin om te wachten tot het weekend is? Vanavond begint 5 Days Off al! Genoeg te doen dit weekend dus, en dit zijn de vetste feesten voor jou op een rij!

5 Days Off

Vijf dagen vrij, dat klinkt ons als muziek in de oren! Zeker wanneer je die dagen kunt doorbrengen met allerlei vette dj's in de Melkweg en Paradiso in Amsterdam! Onder meer Binkbeats, Funkineven en Jungle By Night zijn aanwezig voor deze geweldige feesten!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/MHJvqIr5sJs

Erick Morillo

De top-dj Erick Morillo staat zaterdag in Escape! De producer van onder meer 'I Like to Move It' van de film Madagascar, 'Reach' en 'Believe' komt je een hele avond vermaken met zijn vette beats. Jeff is erbij en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

Loudness

Deze avond wordt behoorlijk luid als we de line-up bekijken! Onder meer B-Front, E-force en X-Pander komen hun hardste platen voor je draaien, dat belooft een geweldige avond te worden!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/LFPPwWRa27c

Ibiza Dance Experience

Dit weekend komt Ibiza even naar Nederland! Dj's als Salvador Deep, David Crops en Keanu zijn aanwezig om jou een avond mee te voeren naar dit dancewalhalla.

Voor alle info check je onze party agenda!

Mysterious Wildlife

Genieten van de wildste beats? Dat kan zaterdag bij Mysterious Wildlife! Deze keer is er een geheel nieuwe area, ELEVATED, waar de vetste deephouse gedraaid wordt. Met dj's als La Fuente, Julian Calor en Waxfiend kun jij deze avond alleen maar los gaan!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/emGFEeVuxCU

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws