Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 11 maart 2015
events


De lente is aangebroken! Het zonnetje schijnt, het wordt warmer en de eerste knoppen zitten in de bomen. Genoeg om te vieren dus, en dat zit dit weekend wel goed! Kijk snel waar je dit weekend de vetste feesten kunt vinden!

Zillion, relive the vibe with the original cast

Het is ruim veertien jaar geleden dat de Antwerpse nachtclub Zillion haar deuren moest sluiten. Maar Zillion komt heel even terug met een reünie op vrijdag 13 maart! Onder de noemer 'Zillion, relive the vibe with the original cast' wordt het een geweldig feest met dj's als Alain Faber, Dave Kane en Mike Thompson. Pedro gaat voor één avondje weer genieten van Zillion en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

Pussy Lounge – The Winter Circus

Nog niet klaar voor de lente? Of wil je nog heel even genieten van de winter? Dat kan bij Pussy Lounge! Hoewel je buiten bent, wordt het niet koud in de enorme circustent, zeker niet als je bedenkt dat je de hele avond aan het dansen bent! Met dj's als Paul Elstak, Darkraver en Panic blijf jij wel warm. Wouter gaat nog even genieten van de winter en komt je graag tegen bij dit winterse circus!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/flvRLfqxEuk

Rampage

Dubstep is zeker niet dood als het aan de mensen van Rampage ligt! Zaterdag kun je genieten van de heerlijke beats van zowel drum & bass als dubstep met de beste artiesten! Dj's als Doctrine, Funtcase en Noisia komen je een avond vermaken! Vlad gaat er zeker van genieten. Ziet hij je daar?

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/XXNjDhkpHlM

Hardcore Alliance

Wil je een hele avond stampen en genieten van de hardste hardcore? Hardcore Alliance staat weer voor de deur, dus dat kan zeker! Met muziek uit 1992 tot 2015 is er voor iedere hardcore-liefhebber wel iets waar hij of zij blij van wordt. Artiesten als Tha Playah, Enzyme X en Frantic Freak komen voor jou draaien! Wim gaat er in ieder geval los en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

Bloomingdale XXL 'The Grand Opening 2015'

Het zomerseizoen gaat officieel van start met de opening van Bloomingdale Beach. Dit gebeurt natuurlijk in stijl en met een flinke dosis zon, zee en strand! Artiesten als Gregor Salto, Delivio en Angill komen het zomerseizoen aankondigen met hun heerlijke beats! Shirley gaat in ieder geval genieten van de zon en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/ZVsCafBvjZ8

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws