Heerlijke beats en gratis vintage kleren bij Nicks Kleedgeld

Eveline Meijer | 11 maart 2015
events


Fan van vintage kleding én een lekkere beat? Deze twee komen vrijdag samen in de vorm van Nicks Kleedgeld. Hier liggen bergen vintage kleding (tweeduizend kilo!) afkomstig van Sussies Vintage op jou te wachten om ze gratis mee naar huis te nemen, en het uitzoeken doe je met fijne muziek op de achtergrond.

Nicks Kleedgeld roept iedere keer weer beelden op uit een film: vrouwen die gillend naar kleding grijpen en over elkaar heen klimmen om dat ene shirtje te pakken te krijgen. In werkelijkheid valt dit gelukkig mee. Elk uur wordt er een nieuwe stapel kleding voor je klaargelegd, voor zowel mannen als vrouwen, waar jij doorheen kunt gaan. Iedereen komt aan bod en voor elke liefhebber van vintage is er wel iets te vinden, ook als je later binnenkomt.

Nicks KleedgeldHoe werkt het?

Voor vijftien euro heb je een kaartje en de rest van de avond betaal je alleen voor je drinken. Er wordt aangeraden om grote tassen mee te nemen en kleding aan te doen waar je gemakkelijk iets overheen aan kunt passen. Ladies, trek die leggings en hempjes de kast maar uit, want hier is genoeg om het weer warm te krijgen! Alle kleding kun je ter plekke aanpassen, en mag je zo lang aanhouden als je wilt. Zit er iets bij wat je wilt hebben? Stop het in je tas en het is van jou, helemaal gratis. Regel is wel dat als je buiten bent, je ook niet meer naar binnen mag. Gelukkig mag je je tas bij de garderobe neerleggen als deze te zwaar wordt, zodat jij weer verder kunt met deze kledingorgie.

Wat vind je er?

Alles is vintage, wat wel betekent dat je het even moet wassen als je thuiskomt. Geloof ons maar, aan vintage kleren hangt nog wel eens een luchtje (letterlijk). Maar kleding is er genoeg, voor mannen en vrouwen. Ook qua maten is er keuze zat, dus ben je een kilootje zwaarder of juist graatmager, dan zit er ook iets voor jou bij. Verder vind je bij Nicks Kleedgeld schoenen, tassen, hoeden en allerlei andere accessoires!

Line-up

Tijdens het graaien naar kleren en het wachten op de volgende ronde kun je genieten van heerlijke muziek. Fela, Dennis Williams, Dance Commanders, Electric Pranksters, Joyriders, DJ Pablo & Luka van de Poel, DJ Megapoel en Piemels met Platen verzorgen de gehele avond de muziek, dus stilstaan doe je zeker niet!

Nicks Kleedgeld

Wat: Nicks Kleedgeld
Waar: Tivoli De Helling, Utrecht
Wanneer: Vrijdag 13 maart
Tijd: 22:00 – 04:00
Prijs: €15,- in de voorverkoop, €17,50 aan de deur (Kleding is gratis!)
Line-up: Fela, Dennis Williams, Dance Commanders, Electric Pranksters, Joyriders, DJ Pablo & Luka van de Poel, DJ Megapoel en Piemels met Platen

Tickets koop je op de website van Tivoli!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws