Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 18 maart 2015
events


Ook dit weekend zijn er door het hele land vette feesten! Zo kun je genieten van een indoor festival bij Grotesque, of losgaan tijdens de Loveland Weekender! Dit zijn de vetste feesten van dit weekend voor jou op een rij!

Grotesque Festival Indoor Spring Edition

De temperatuur gaat langzaam omhoog, maar een locatie binnen is toch nog wel gewenst. Grotesque weet dit en daar kun je dan ook genieten van de Indoor Spring Edition! Onder andere Artic Moon, James Dymond en Ferry Tayle komen je vermaken tijdens deze mooie lente-avond! Robin gaat ervan genieten en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/HFCydCVBA8w

Revelation – For The Love Of House

De naam zegt het al: houseliefhebbers gaan zich welkom voelen tijdens Revelation – For The Love Of House! Tien dj's, waaronder Silvano Da Silva, Omeo en Ymor, gaan jou een avond vermaken met hun heerlijke beats. Dit wil je zeker niet missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

ST8TMENT – Three Years

ST8TMENT keert zaterdag terug en viert haar derde verjaardag! Dit belooft een groot feest te worden en artiesten als Jack of Sound, Energyzed en Deetox vieren het mee. Rens gaat er in ieder geval een dikke party van maken en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/3mz5I7ZbPRE

The Official Grand Opening of Club Vroeger

Beachclub Vroeger opent haar deuren weer en dat betekent feest! Dj's als Lady Bee, Richie Lee en Irwan komen de lente inluiden en dat wil je zeker niet missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Loveland Weekender

Voor de tweede keer kun je een heel weekend lang feesten bij Loveland Weekender! Dj's als De Sluwe Vos, Deetron en Speedy J komen speciaal hiervoor naar Center Parcs Het Meerdal. Lucas gaat er een mooi feest van maken en komt je er graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/CGc6__lNqTg

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws