Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 25 maart 2015
events


Dit weekend belooft een keihard weekend te worden! Zo kun je losgaan op de hardste beats bij Masters of Hardcore, genieten van vette lichtjes tijdens Electric Run of je kunt juist meer voor de combo tussen kunst en muziek gaan bij STRP Festival. Wij zijn er in ieder geval en we zien je er graag!

Masters of Hardcore – 20 Years of Rebellion

Het is alweer de twintigste verjaardag van Masters of Hardcore en dat laten ze niet voorbij gaan zonder een keihard feest. Net als andere jaren kunnen we de line-up weer dik noemen, met dit jaar namen als Noize Supressor, Nosferatu en Dirty Bastards!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/F1CwGn__2vU

STRP Biennial

Wil je genieten van kunst, technologie en culturele innovaties? Dan ben je bij STRP aan het juiste adres. Hier vind je onder meer performances van diverse artiesten en allerlei toepassingen voor beeldschermen, want dat is het thema van dit jaar. Nieuwsgierig? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Electric Run

Sport en dancemuziek gecombineerd in een feestje, dat klinkt goed! Tijdens Electric Run gebeurt dit, en kun je ook nog eens genieten van een prachtig verlicht parcours. Een echt feest voor elke liefhebber van vette beats, mooie lichten en sport! Anna gaat genieten van Joshua Walter, Bassanova en MC Apster, die voor de muziek zorgen en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/R0uhmZI1yy4

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws