Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 1 april 2015
events


Het is bijna pasen, dus we hebben een lang weekend! De meeste mensen hebben vier dagen vrij, sommigen drie, wat betekent dat je minimaal één extra dag hebt om helemaal los te gaan bij de vetste party's. Dit zijn de vetste feesten van dit weekend!

Paaspop

Met pasen kun je ieder jaar weer genieten van Paaspop. Drie dagen lang kun je genieten van dj's als Alvaro, Billy The Kit, Andy, Boomshakalak Soundsystem en The Darkraver. Iris, Walter, Davy en Marleen gaan deze drie dagen lekker los en zien je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/AXCfYty9Dcw?

Sexy By Nature

Ook dit jaar kun je weer los gaan bij Sexy By Nature. Met twee feesten in Amsterdam en één in Rotterdam heb jij het komende weekend geen tijd om je te vervelen! Acts als ROOG, Sebastiaan Hooft, Benny Rodrigues, Leon Benesty en Mike Mago komen jou tijdens pasen vermaken met hun vette beats. Anna, Jasmine en Sasha gaan er in ieder geval een vet weekend van maken en komen je graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

DGTL Festival 2015

Ook DGTL barst vrijdag weer los en gaat drie hele dagen door! Het hele weekend kun jij genieten van de tunes van onder meer Finnebassen, Danny Daze, Dixon, Miss Melera en Mount Kimbie. Tess en Jeroen zijn erbij en zien je graag terug op de dansvloer!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/6UwKXSanvPg

Qapital

Bij Qapital kun je van zaterdag op zondag de gehele nacht door feesten in de Ziggo Dome. Dj's als B-Front, Dark Pact en E-Force zorgen voor de vetste muziek. Kim helpt mee aan de vette sfeer en hoopt je daar te zien!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/1li8m6XbXGU

Bloomingdale XXL Easter Edition

Ook aan zee is er genoeg te beleven dit weekend. Bloomingdale host namelijk de XXL Easter Edition en daar zie je artiesten als Salkotta, Angill en Aphex Deep! Heb jij al zin om lekker met je voeten in het zand te staan tijdens deze heerlijke avond? Dan wil je dit feestje zeker niet missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Awakenings Easter Special

Awakenings staat bekend om haar vette techno feesten en ook met pasen kun je weer los! Dj's als Sven Väth, Joris Voorn en The Martinez Brothers zorgen voor een onvergetelijke avond, zoals we die van Awakenings gewend zijn. Dit is een feest waar je absoluut bij wilt zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/afqXYZqSCnE

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws