Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 8 april 2015
events


Het festivalseizoen is officieel begonnen en dat zie je meteen aan de vette party's van dit weekend. De festivals schieten weer als paddenstoelen uit de grond en het liefst ben je overal bij, zeker met het heerlijke weer dat voor dit weekend is voorspeld. Wij maken de keuze wat makkelijker door de vetste feesten van dit weekend op een rij te zetten!

Daydream Festival

Eén van de vette festivals van dit weekend is Daydream Festival. Onder meer Fedde Le Grand, Sander van Doorn, Ummet Ozcan, Brennan Heart en Dubvision komen je dit weekend vermaken met hun vette tunes. Anna en Nick zijn er bij en hopen jou er tegen te komen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/P9-oL0BzFfM

Feels Like Love

Het is lente en dus bloeien er weer allerlei romances op. Feels Like Love laat je liefde voor muziek in ieder geval weer helemaal terugkomen met artiesten als Sirius, Fenomeno en D.E.E. Dennis gaat er vette pics van maken en zet jou ook graag op de foto!

Voor alle info check je onze party agenda!

Rebirth Festival – Rise of the Legions

Maak je klaar voor een keihard festival met de dikste beats! Op Rebirth Festival vind je artiesten als Frontliner, Tuneboy, Chain Reaction, Mark with a K en Darkraver! Dit kan alleen maar een heel vet worden en Wouter, Kim, Jelle en Chovan willen dit voor geen goud missen! Zijn gaan dit weekend los en zien je er graag.

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/r0T45vkkBAQ

Snowbombing

Toch nog even terug naar de winter? Ook dat kan, op Snowbombing! Geniet van allerlei winterse activiteiten en de vetste beats van dj's als Rudimental, Skrillex en Sub Focus. Een heerlijk koud feestje dus en deze wil je zeker niet missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws