Een greep uit de vetste feesten van Destination Clubbing

Eveline Meijer | 23 april 2015
events


Met Destination Clubbing kun je naar de vetste feesten over de gehele wereld, maar waar wil je dan heen? Dit zijn vijf van de vetste feesten waar je met Destination Clubbing heen kunt!

Ultra Europe

In Kroatië kun je van 10 tot en met 12 juli genieten van Ultra Europe! Hier staan artiesten als Knife Party, Steve Angello, Zedd, David Guetta en Tiësto. Bovendien kun je een hele week lang genieten van Kroatië met het Ultra week-programma, met onder meer feesten op boten en een beach party! Ga voor meer informatie naar de pagina van Ultra Europe.

Electrobeach Music Festival

Een strandfestival in het zonnige Frankrijk, dat klinkt geweldig! Onder meer Armin van Buuren, Kaskade en Avicii zijn hier te vinden om jou van 10 tot en met 12 juli te vermaken met hun vette beats. Zon, zee, strand en de beste tracks, dat kan bijna niet beter! Bovendien is Eletrobeach Music Festival dankzij een overweldigend succes nu ook in Kroatië te vinden! Ga voor meer informatie naar de pagina van Electrobeach Music Festival.

Marvellous Island Festival

In Frankrijk genieten van de beste techno? Dan wil je naar Marvellous! Dj's als Alan Fitzpatrick, Matthias Tanzman en David Duriez staan van 8 tot 10 mei op Ile de Loisirs of Vaires-sur-Marne, en dat wil je niet missen! Ga voor meer informatie naar de pagina van Marvellous Island Festival.

Electric Love Festival

Liefde voor muziek, dat hebben we allemaal. Maar in Salzburg kun je dat deze zomer vieren! Alles van Dubstep en drum and bass tot electro en House komt langs, daar wil je zeker bij zijn! Ga voor meer informatie naar de pagina van Electric Love Festival.

The Bay Festival

De beste techno-dj's van dit moment zitten deze zomer in het zonnige Corsica voor The Bay Festival! Artiesten als Carl Craig, Ben Klock en KiNK zijn hier te zien. Dit belooft een onvergetelijk feest in de heerlijke zon van Corsica te worden! Ga voor meer informatie naar de pagina van The Bay Festival.

Voor meer informatie over deze feesten check je Destination Clubbing!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws