Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Lucas Boon | 6 mei 2015
events


Koningsdag en Bevrijdingsdag net achter de rug, de zomer in aantocht... Wat een leven! Aankomend weekend is er dan ook weer genoeg te doen op het gebied van coole party's en zoals je van ons gewend bent zetten wij de leukste feestjes even voor je op een rijtje. Komen ze aan!

Duikboot x Voyage Direct

Ongetwijfeld het leukste feestje van Tilburg! XXL Events weten wel hoe je een feestje bouwt en doet dat aankomende vrijdag met Duikboot x Voyage Direct in Club Smederij. Live sets van onder meer Boris Werner en Tom Trago kun je er checken, dus dat belooft veel goeds! Voor alle overige informatie check je onze party agenda.

V-land Festival

Een festival middenin een pretpark, hoe cool is dat? Nou, zo cool als V-land natuurlijk! Alles en iedereen staan er - de line-up gaat van Typhoon naar Dyna naar FeestDJRuud. Nice! De hele zaterdag kun je er losgaan en tickets kosten je slechts €29,50. Voor alle overige informatie check je onze party agenda.

Summer deejays

Summer deejays, een feest met zo'n naam; daar wil je toch gewoon naar toe? Aanstaande vrijdag kun jij losgaan in De Griend in Maastricht en niet de minste namen komen draaien. Denk aan Beesmunt Soundsystem en KERK! Nog steeds niet overtuigd? Alle overige informatie vind je in onze party agenda.

We Are The Future XI

Eindelijk, aanstaande vrijdag mogen we weer losgaan in de Brusselse Fuse! Tickets kosten je slechts een tientje, dus ook als je niet in de buurt woont is een retourtje Brussel de moeite waard! En de line-up? Olivier Schores, Andhim, Prince Off - dat zegt toch al genoeg? Voor alle overige informatie check je onze party agenda.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws