Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 13 mei 2015
events


Het lekkere weer laat ons de komende dagen misschien in de steek, maar de vette feesten zeker niet! Ook dit weekend kun je weer naar allerlei party's en om je te helpen bij je keuze, zetten wij de beste voor jou op een rij.

Wasted Festival

Vrijdag geniet je van Feest Planeet, zaterdag ga je los bij Planet Wasted. Maar dat doe je niet zonder de hardste beats en die worden ten gehore gebracht door onder meer Brennan Heart, Jack of Sound en Paul Elstak! Kim en Robin gaan deze dagen los en komen je graag tegen op de dansvloer!

Check voor alle info onze party agenda!

https://www.youtube.com/CH2F3CvKMF0

Groove Garden Festival

Bij Groove Garden kun je dit weekend genieten van een hele vette line-up! Op de diverse podia vind je zaterdag en zondag onder meer The Darkraver, The Prophet, Funkerman, Roog en Bassjackers. Etienne en Steven gaan er vette reports over schrijven en zien je er graag!

Check voor alle info onze party agenda!

PRSPCT XL 21

PRSPCT pakt het deze keer groot aan met een line-up waar je 'u' tegen zegt. Dj's als Phace, Ophidian en Igorrr komen jou vermaken met hun vetste platen. Wim gaat een avond keihard feesten en ziet je er graag!

Check voor alle info onze party agenda!

https://www.youtube.com/psVtF0jfdJM

Green Vibrations Festival

Vier area's met techno, reggea, drum 'n bass, dub, trap, rock, indie, folk en pop, dat klinkt ons als muziek in de oren! Onder andere Jay Minimal, June Miller en Jon Asher zorgen deze dagen voor de muziek en daar wil je zeker bij zijn! Onur gaat zich hier sowieso een dag vermaken en komt je er graag tegen!

Check voor alle info onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws