Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 3 juni 2015
events


Eindelijk, het wordt echt zomer! De temperaturen lopen dit weekend op en is ook aan de festivals te zien! Ga genieten van een Indiaanse zomer of geniet lekker in het Amsterdamse zonnetje van vette beats. Dit zijn de vetste feesten van dit weekend!

Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air viert dit weekend haar vijfde verjaardag en dat belooft een dikke party te worden! Dj's als Girls Love Dj's, Juan Sanchez, Olivier Weiter, Luuk van Dijk en Jeff Solo komen het Amsterdamse park onveilig maken. Patrick, Dena en Maxime zijn erbij en zien jou graag in je beste zomeroutfit!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/EwxrKH8Tsvw

Indian Summer

Vrijdag en zaterdag kun je genieten van een echte Indiaanse zomer en het weer zit nu al mee! Onder meer Brennan Heart, Dirtcaps en Ran-D zorgen voor de perfecte deuntjes voor dit lekkere weer. Daar wil je geen moment van missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/6HnTYmkzxlo

World of Pleasure

Zaterdag wordt de zomer afgetrapt in Utrecht door dj's als Bassjackers, Jay Hardway en LNY THNZ! Met zo'n begin kan het alleen nog maar beter worden, dus hier wil je zeker bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/Upca_-0fprk

Mysterious

Zaterdag wordt het knallen met maar liefst vier podia tijdens Mysterious! Onder andere Dyro, Mike Mago en Andrew Mathers zorgen dat het dak eraf gaat en daar wil je sowieso bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/pWo9xHhujBQ

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws