Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 17 juni 2015
events


De zomer begint officieel pas op 21 juni, hoewel het nu al lekker warm en zonnig is. Maar dat het vanaf dit weekend echt summertime is, moet natuurlijk wel gevierd worden! En dat kan bij deze vette, zomerse festivals!

Defqon.1

Het is weer zover: Defqon.1 staat voor de deur! Geniet het hele weekend van de hardere stijlen met dj's als Brennan Heart, Nosferatu, Ran-D, Radical Redemption, Geck-o en Dirtcaps! Karlijn gaat erheen en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/PnT0ANjjB88

Legacy Festival

We gaan weer even terug naar de jaren die al geweest zijn, en dat doen we in stijl! Met dj's als Bountyhunter, Dantiez Saunderson en Bart Maes wordt dit een onvergetelijk, nostalgisch feestje! Wim gaat dit weekend los bij deze vette dj's en komt je graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/_V1qcSm9kTU

We Are Electric

Bij het noemen van We Are Electric hoeven we eigenlijk niets meer te zeggen, want een reputatie, dat heeft deze party zeker. Tijdens deze editie kun je losgaan bij onder meer The Prodigy, Benny Rodrigues, Egbert, Black Sun Empire en Paul Kalkbrenner. Tess en Dennis weten wat zij dit weekend gaan doen en komen jou er graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/GH__MvqKrIg

Mystic Garden Festival

Lekker buiten in het zonnetje genieten van heerlijke beats, dat doen wij graag. De mensen van Mystic Garden zijn het volledig met ons eens en zij nodigden hier onder meer Dayne S, Albert van Abbe en Cleavage voor uit. Maxime gaat er prachtige foto's van maken en maakt ook graag een plaatje van jou!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/XKLLUOwDjHM

Atmoz Classics Outdoor

Atmoz Classics Outdoor staat gelijk aan een keihard feestje en ook dit jaar belooft weer geweldig te worden. Dj's als Pat Krimson, Derb en Punisher zijn van de partij en Rolf gaat genieten van hun vette beats! Ziet hij je daar?

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/3csHG9XDEPo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws