Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 24 juni 2015
events


Het is officieel zomer! Dus wat doen wij dan? Juist, feesten! Dit weekend staan er weer hele vette festivals voor je klaar en dit zijn degene die je absoluut niet wilt missen!

Awakenings Festival 2015

Awakenings Festival staat weer voor de deur en dat betekent een weekend lang knallen! Onder meer Miss Djax, De Sluwe Vos, Chris Liebing, Sven Väth en Joris Voorn zijn hier te vinden, daar wil je dus geen moment van missen! Ron, Maxime, Patrick en Lucas zijn er dit weekend bij en komen je er graag tegen!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/ENc-XZvpUak

Dreamfields

Als jij over een ongelofelijk vet festival droomt, dan ziet dat er vast uit als Dreamfields. Zaterdag zijn onder meer DVBBS, Dyna, Chocolate Puma, Crypsis en Brennan Heart hier te vinden. Jelle en Nina gaan er een hele vette dag van maken en zien je er graag!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/GiYczCAmiuA

Luminosity Beach Festival

Een feestje aan het strand, daar zijn we allemaal wel aan toe! Dj's als Paul van Dyk, John Askew en Solarstone gaan los in het zand en daar wil je zeker bij zijn!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/Jm8-aOAZgDg

Zomerkriebels

Het is officieel zomer en dan begint het te kriebelen. Dus waar kun je beter heen gaan dan naar Zomerkriebels? Onder andere Ummet Ozcan, Shermanology, FeestDJRuud, Man With No Shadow en Noisecontrollers zijn er in ieder geval bij, dus dat wil je absoluut zien!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/E22VK6vMHNY

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws