WiSH Outdoor: laatste info!

Steven Wiertz | 29 juni 2015
events


Over slechts een paar dagen is het eindelijk zover. Gedurende het weekend van 3 tot en met 5 juli gaat  de 9e editie van WiSH Outdoor van start. Met ruim 200 artiesten verdeeld over vele prachtige podia, een tropische weersverwachting en een (bijna) volledig uitverkocht festival belooft het weer een fantastisch zomerweekend te worden. Dit jaar is er tevens flink geïnvesteerd in service waaronder extra kassa-units, grote toiletgroepen en een grotere entree. In dit bericht vind je alle belangrijke informatie om volledig voorbereid aan een onvergetelijk weekend WiSH Outdoor te beginnen.

Vergeet ook vooral niet het anthem van dit jaar door Audiotricz te checken!

Weer
De weersverwachting  voor komend weekend ziet er fantastisch uit dus het belooft een heerlijk festivalweekend te worden. Er worden voldoende maatregelen getroffen voor het warme weer zodat je optimaal van je weekend kunt genieten.

Bezoekers kunnen zichzelf dit jaar voorzien van gratis kraanwater via de speciale watertappunten die verspreid over het terrein zullen worden geplaatst. Tevens zullen er een aantal ‘cooling zones’ worden ingericht op het festivalterrein, waar speciale sproeiers aanwezig zijn zodat festivalgangers op tijd de verkoeling op kunnen zoeken. Er zijn shelters geregeld voor extra schaduwplekken en ook worden de verschillende tenten voorzien van speciale airco’s om de temperatuur aangenaam te houden.

Tweede Mainstage open op zondag
Voor het eerst in zes jaar zal de tweede mainstage (Dedicated Stage) van het festival ook op zondag geopend zijn. In verband met de verwachte warmte, heeft de organisatie besloten om het programma van de Delicious Dutch tent te verplaatsen naar het imposante buitenpodium. Met namen als the Partysquad, Mental Theo, The Prophet en Dyna, belooft ook de Dedicated Stage een prachtig programma!

Zonnebrandcrème
Naast alle facilitaire maatregelen, heeft de organisatie ook haar entreebeleid aangepast. Zo is het verbod op zonnebrandcrème opgeheven en is het bezoekers toegestaan om kleine tubes en sprays mee te nemen naar het festivalterrein. In verband met veiligheidsmaatregelen is een maximum van 100 ml toegestaan. Daarnaast zal er ook zonnebrandcrème verkrijgbaar zijn op het festivalterrein en verzorgt het KWF zelfs een complete insmeerbalie, waar bezoekers gratis worden voorzien van een beschermende laag.

Camp WOW!
Gedurende vrijdagmiddag tot en met maandagochtend hebben bezoekers tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van Camp WOW!, de officiële WiSH Outdoor camping boordevol faciliteiten. Op slechts een steenworp afstand van het festivalterrein, is het voor veel bezoekers uit binnen- en buitenland een ideale plek om te overnachten.

Zo biedt de camping o.a. uitstekende sanitaire voorzieningen, een campingwinkel, een lounge-bar, diverse foodstands, een koffiebar, zwembadjes, een groepsdouche en talloze activiteiten. Tevens zal Healthcity een speciale bootcamp verzorgen op het campingterrein. Heb je geen zin om met een tent richting WiSH Outdoor te reizen? Dan is de (kant-en-klare) Festitent de perfecte oplossing! Tickets voor Camp WOW! zijn beschikbaar via de website van WiSH Outdoor. Wees er snel bij, want op is op!

Wish2015-1

MyOrder
Wil je jezelf alvast verzekeren van een flink aantal verfrissende consumpties tegen een gereduceerd tarief, maak dan gebruik van de MyOrder app. Bestel en betaal je munten dan vooraf in de MyOrder app. Tijdens het festival hoef jij dan niet in de rij te staan want jij kunt je munten snel ophalen bij de speciaal ingerichte MyOrder FastLane! #meerdansenmetmyorder

Bereikbaarheid
WiSH Outdoor is te bezoeken via het openbaar vervoer. Via de website www.9292ov.nl kun je eenvoudig bekijken hoe het terrein van WiSH Outdoor het gemakkelijkste te bereiken is. Voor een volledig overzicht van de bereikbaarheid per auto, pendelbus, OV en het boeken van tickets voor de pendelbus kun je kijken ophttp://www.wishoutdoor.com/en/info/getting-there/.

Social Media
WiSH Outdoor zal evenals voorgaande jaren worden voorzien van verschillende WiFi hotspots, waar bezoekers vanzelfsprekend kosteloos gebruik van kunnen maken. Zo kun je als bezoeker gedurende het weekend al je mooiste festivalmomenten online delen. Vergeet daarbij niet om @WiSHOutdoor of #WiSHOutdoor te taggen!

Zaterdag dagtickets uitverkocht, zondag bijna uitverkocht en info zwartverkoop
Inmiddels zijn alle dagtickets van de zaterdag uitverkocht. Ook wordt er verwacht dat ook de weekend- en zondagtickets voordat het festival aanvangt zullen uitverkopen. Wees er dus zeer snel bij, want op is op!

Helaas bestaat er nog steeds een levendige zwarthandel in festivaltickets, waar liefhebbers valse tickets krijgen voorgeschoteld of voor woekerprijzen worden opgelicht. De organisatie heeft inmiddels verschillende ‘zwarte’ tickets geblokkeerd. Meer info over deze tickets is te vinden via: http://www.wishoutdoor.com/en/news/id-2876/cancelled-barcodes-for-wish-outdoor-2015/  Koop je tickets dan ook uitsluitend via www.wishoutdoor.com  of via een van de Primera vestigingen in Nederland en dus niet via sites als Marktplaats en Ticketswap, om te voorkomen dat je wordt opgelicht. Voor meer informatie, kijk op www.weetwaarjekoopt.nl.

Line-up
Kensington, Typhoon & Band, Showtek, NERVO, Coone, Noisecontrollers, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en D-Block & S-Te-Fan zijn slechts een paar van de grote namen die gedurende het festivalweekend hun opwachting zullen maken. Voor een volledig overzicht van alle artiesten, kun je kijken op www.wishoutdoor.com.

WiSH Radio
Volg WiSH Outdoor 24 uur per dag via WiSH Radio! Gedurende het weekend van 3 tot en met 5 juli, zal WiSH Outdoor haar eigen radiozender presenteren: WiSH radio. Zo kun je tijdens het weekend, 24 uur per dag genieten van de beste live sets, speciale deejay sessies, interviews op het festivalterrein en natuurlijk alle informatie rondom WiSH Outdoor! Meer informatie over WiSH radio kun je vinden op www.wishoutdoor.com/radio.

FAQ
Mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld Camp WOW!, de betalingsmogelijkheden op WiSH Outdoor of het entreebeleid, dan kun je je richten tot de F.A.Q. op de website van WiSH Outdoor!

Voor de laatste updates omtrent WiSH Outdoor kun je terecht op Twitter (www.twitter.com/wishoutdoor) en Facebook (www.facebook.com/wishoutdoor).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws