Buddha to Buddha op ADATP: deephouse, creativiteit en craftsmanship

Lucas Boon | 1 juli 2015
events


Beeld Dennis Bouman

Natuurlijk staat zaterdag 11 juli al rood onderstreept in jouw agenda: dan is het tijd voor het jaarlijkse A Day At The Park (ADATP) in het Amsterdamse Bos. Verschillende dance-stijlen komen aan bod, maar misschien nog wel belangrijker: Buddha to Buddha is dit jaar ook van de partij met een eigen area! Buddha to Buddha staat in de eerste plaats bekend om haar eigentijdse kleding en sieraden, maar denk ook aan eigenschappen als craftsmanship, meditatie, creativiteit en deephouse-rooted dance optredens. En het mooie is: op ADATP komt dit allemaal samen in de Buddha to Buddha-area!

photo © Dennis Bouman - contact before use

Relatie met dance-scene

Dat Buddha to Buddha meer is dan puur en alleen een sieradenmerk blijkt wel uit het feit dat een hoop invloedrijke figuren uit de scene weglopen met kleding of sieraden van het merk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan top-dj’s als Armin van Buuren, Afrojack en de reeds genoemde Sunnery en Ryan. Zij vinden het merk sympathiek en geloven in de invloed ervan op de ontwikkeling van de huidige dance-scene.

Eigen area op A Day At The Park

Buddha to Buddha was in de voorgaande edities al een graag geziene gast op ADATP met een eigen stage, maar dit jaar kun je Buddha to Buddha vinden op het festival met een geheel eigen area! Buddha to Buddha heeft waarphoto © Dennis Bouman - contact before useden als muziek, kunst, cultuur en creativiteit hoog in het vaandel staan, en laat dat nu net goed samen gaan met de filosofie van A Day At The Park. Het merk heeft daarbij de mogelijkheid de area helemaal zelf in te delen met beide handen aangegrepen, dus er bestaat geen twijfel over dat dat er heel vet uit gaat zien!

Grootste area

Oke, en wat houdt dat dan precies in? Nou, het volgende: In de Buddha to Buddha-area draait het om de Embrace Life levenswijze, ofwel: bewust leven, genieten en het beste uit jezelf halen op een ongedwongen, relaxte manier. Tel daarbij op dat Buddha to Buddha hiermee de grootste area ooit (!) van het festival in zijn bezit heeft en je vindt er naast muziek en goed en gezond eten: meditaties, massages, craftsmanship en ga zo nog maar even door.

Zelf meemaken?

Snappen wij. Tickets voor A Day At The Park kosten je slechts €52,50 en zijn verkrijgbaar via adayatthepark.nl. En geloof ons, als je eenmaal bij de Buddha To Buddha area bent aangekomen, wil je er ook niet meer weg!

Let op: ga naar de Buddha To Buddha webstore en ontvang bij een aankoop vijftien procent korting op je ADATP-ticket!

Over Buddha to Buddha

Sinds de oprichting in 1997 staat Buddha to Buddha voor tijdloze, kwalitatief hoogstaande sieraden, handgemaakt door de beste zilversmeden in Bali. Oprichter Batul Loomans was geïnspireerd door zijn vele reizen naar Azië en zijn zoektocht naar mindfulness. Sindsdien is Buddha to Buddha een toonaangevend merk dat een nuchtere Hollandse aanpak perfect combineert met Balinese bescheidenheid en vakmanschap. Anno 2015 is het merk in achttien landen verkrijgbaar en produceert het naast sieraden ook horloges, kleding en accessoires. Nice!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws