Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 1 juli 2015
events


Het is warm, heel warm. Maar dat betekent niet dat je niet van een geweldig festival kunt genieten! Flesjes water mee, goed insmeren en gaan met die banaan! Maar naar welk feest ga je dan? Check snel deze vette party's!

Sensation The Legacy

Sensation bestaat vijftien jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doe je met dj's als Oliver Heldens, Laidback Luke, Sander van Doorn, Bram Fidder en Dirtcaps. Lucas en Denise gaan dit feestje vieren en zien je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/kbN6Kdlim_c

Free Festival

Helaas, gratis is dit festival niet, maar losgaan kun je er wel! Onder meer Angerfist, Warface, Darkraver, Benny Rodrigues en The Flexican & Sef komen langs en daar wil je geen moment van missen. Kim is erbij en komt je er graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/5OpROOoNnec

WiSH Outdoor

Het is eindelijk weer tijd voor WiSH Outdoor en het weer zit natuurlijk helemaal mee! Gelukkig hebben we ook qua muziek niets te zeuren, want er komen dj's als Sunnery James & Ryan Marciano, W&W, Nervo, Firebeatz en Mike Mago! Duke en Steven gaan dit weekend los en zien je graag op de dansvloer!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/asc1GbkCEWY

Pitch Festival

Wil je dit weekend genieten van heerlijke beats die perfect bij het weer passen? Dan is Pitch iets voor jou! Onder meer Acid Arab, Disco Dolly Soundsystem en Awanto 3 zijn erbij en daar wil jij geen moment van missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/NpCE5ZgoxqQ

Summer Festival

De naam hadden ze natuurlijk niet beter kunnen kiezen, maar ook de line-up is geweldig! Dit weekend zie je onder meer Hardwell, W&W, Yellow Claw, Dyna en Lost Frequencies losgaan op de vetste beats en daar wil je zeker bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/lUalVcm35I4

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws