Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 8 juli 2015
events


Het festivalseizoen is in volle gang, wat betekent dat de keuze steeds lastiger wordt. Ga je bijvoorbeeld naar A Day At The Park of liever naar Extrema Outdoor? Wij hebben de vetste feesten van dit weekend voor jou op een rij gezet!

A Day at the Park

Een dagje in het Amsterdamse Bos met de vetste muziek, dat wil iedereen wel! Dit weekend kan het bij A Day at the Park, waar je dj's als Sunnery James & Ryan Marciano, Benny Rodrigues, Franky Rizardo, Luuk van Dijk en The Darkraver ziet. Hier wil je dus geen moment van missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/GVtUXZ2pUDY

Hardclassics on the Beach

Genieten van de beste early hardstyle? Dan ben je dit weekend bij Hardclassics! Onder meer Deepack, Thera, The Viper, Freestyle Maniacs en Luna zijn hier aanwezig om jou de avond van je leven te bezorgen! Kim is erbij en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/pLmDuMBrjtA

Extrema Outdoor – 20th Anniversary

Extrema Outdoor viert haar twintigste verjaardag en dat doet ze in stijl! Met dj's als Mike Mago, Jamie Jones, ROOG, La Fuente en Joost van Bellen kun je deze dag niet anders dan los gaan!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/959uKzOmNLI

Ultra Europe Music Festival 2015

Als wij zeggen dat Ultra Europe weer voor de deur staat, weet jij al hoe laat het is: tijd voor een keiharde party! Ook dit jaar is er weer een dikke line-up, met onder meer Carl Cox, Noisia, Armin van Buuren, Knife Party en Hardwell. Hier wil je absoluut bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/wW9uBeGQRyo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws