Deze zomer ga je los met Destination Clubbing

Lucas Boon | 28 juli 2015
events


De zomer is in volle gang. Waarschijnlijk heb je al de nodige festivals er op zitten, maar laten we niet vergeten dat we nog een hele feestmaand voor de boeg hebben: augustus!

Heb je er weleens aan gedacht om een festival over de grens te bezoeken? Destination Clubbing is dan het juist adres. Het uitzendbureau is gespecialiseerd in geheel verzorgde feestvakanties en wij zetten graag de vijf mooiste festivals die je via Destination Clubbing kunt boeken op een rijtje. Komen ze aan:

Arona Summer Festival - 7 augustus

Het Arona Summer Festival vindt dit jaar voor de vijfde maal plaats op het prachtige eiland Tenerife in de stad Playa de las Americas. En met een line-up die luistert naar namen als Oliver Heldens, Nicky Romero en Don Diablo is het dubbel reden voor een feestje. Tel daar het prachtige strand van Tenerife bij op en je hebt een topvakantie! Ga voor meer informatie naar de pagina van Arona Summer Festival.

Sonus Festival - 16 tot 20 augustus

Duizenden techno-liefhebbers van over de hele wereld komen halverwege augstus tezamen op het eiland Pag in Kroatië. Hier wordt namelijk Sonus Festival georganiseerd, waarbij strand, zee, zon en heel veel goede muziek worden gecombineerd. En als we techno zeggen, dan bedoelen we ook techno. Denk aan namen als Chris Liebing, Richie Hawtin, Sven Väth, Len Faki en ga zo nog maar even door! Ga voor meer informatie naar de pagina van Sonus Festival.

Inox Park Festival - zaterdag 5 september

Nog voor een allerlaatste keer deze zomer helemaal los gaan, dan ben je bij Inox Park aan het juiste adres. Omringd door de natuur kun je hier dansen op de meest uiteenlopende stijlen. EDM, electro, techno, trance en progressive, alles komt voorbij! Het festival vindt plaats op zaterdag 5 september in Chatou, nabij Parijs. Ga voor meer informatie naar de pagina van Inox Park Festival.

Laundry Day - zaterdag 5 september

Een van de grotere edm-festivals in de Benelux is ongetwijfeld Laundry Day. Het evenement bestaat al sinds 1998 en plaats delict is ieder jaar weer Antwerpen, hartje centrum. De volledige line-up is nog niet bekend gemaakt, maar met bevestigde namen als Bakermat, Frontliner en Dimitri Vegas & Like Mike gaan sowieso de voetjes van de vloer! Ga voor meer informatie naar de pagina van Laundry Day.

The Social Festival - zaterdag 12 september

De beste house en techno vind je op The Social Festival in het tweede weekend van september. Een echt Brits festival dat tweemaal per jaar wordt gehouden, in de winter en in de zomer. Hier vind je een heerlijk ontspannen sfeertje, maar er gaat ook zeker gedanst worden. Met onder meer Marco Corola, Joris Voorn en Seth Troxler weet je in ieder geval zeker dat je hier helemaal los kunt gaan. Ga voor meer informatie naar de pagina van The Social Festival.

 

Voor meer informatie over al deze te gekke festival ga je naar de website van Destination Clubbing.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws