Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 29 juli 2015
events


Het weer knapt dit weekend op en de zomer is nog lang niet voorbij. Tijd voor een keihard feestje dus! En dit weekend is er meer dan genoeg keuze. Wij hebben de vetste festivals voor jou op een rij gezet!

10.000 hours Mysteryland Volunteer Days

Iets goed doen voor een ander is nooit verkeerd. Tijdens deze volunteer days van 10.000 hours en Mysteryland is dat dan ook precies wat je kunt doen. In drie verschillende tehuizen kun je ouderen een dagje helpen en dat doe je zeker niet alleen! Nicky Romero, ambassadeur van 10.000 hours, is er ook bij, en ook Lex Empress komt even kijken. Als bedankje ben je van harte welkom op Mysteryland op zaterdag 29 augustus!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/AGRMYxLokGY

Solar Weekend

Solar, dat betekent feest! Een heel weekend lang kun je genieten van dj's als Jack Parow, Adam Beyer, Joost van Bellen, Typhoon en Jett Rebel. Wij gaan sowieso los en misschien zien we je wel op de dansvloer!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/8ye2ZMJ94rE

Vestival

Zin in een gevarieerd dagje wat betreft muziek? Dan zit je bij Vestival goed! Niet alleen zijn Lady Bee, Johnny 500 en Two Crooks aanwezig, ook Chris Brown komt langs. Wij weten wat we gaan doen dit weekend, jij ook?

Voor alle info check je onze partyagenda!

Beach Weekend

Een weekend aan het strand met vette muziek, dat klinkt goed! Tijdens Beach Weekend kun je genieten van de vette beats van dj's als Julian Calor, Quintino, The Partysquad, Lester Williams en 2Empress. Dat wordt een heel vet feestje!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/EJhQ1WbQpWs

Dekmantel Festival

Ook Dekmantel Festival staat voor de deur en dat is een feestje waar je absoluut bij wilt zijn! Onder meer Ben Klock, Carl Craig, Dixon, Jeff Mills en Nina Kraviz geven jou het weekend van je leven. Jij weet dus al wat je dit weekend gaat doen!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/kjvDF0r-rr4

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws