Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Peter Güldenpfennig | 12 augustus 2015
events


Het is zomer en dat betekent drie dingen: zon, zee en feesten tot we erbij neervallen! Check snel de onderstaande feesten en maak jouw weekend onvergetelijk op een van deze festivals.

Gaasper Pleasure

Gaasper Pleasure 2015

De zomerse funk tref je dit weekend aan in Amsterdam. Want aan de Gaasper Plas vindt Gaasper Pleasure 2015 plaats. Van Sandrien tot Cinnaman en van Satori tot Beesmunt Soundsystem, ze staan er. Onze fotograaf Jeroen is er om de vetste partypics te scoren. Kam je haren en zeg 'hoi'!

Tickets scoor je hier.


Castle of Love

Castle of Love

We weten bijna wel zeker dat Castle of Love, die dit jaar hun 10-jarig jubileum vieren, het best bewaarde geheim van Nederland is. De sfeer, de line-up, de mensen! Onder die mensen tref je ook onze fotograaf Duncan. Zie je hem? Zet dan je beste glimlach op en wie weet tref je jezelf wel aan in onze fotoalbums op Facebook!

Tickets scoor je hier.


 

Blijdorp Festival

Blijdorp Festival 2015

Dit jaar is alweer de tweede keer dat Blijdorp Festival plaatsvindt. Muziek, kunst en natuurlijk Clublife Magazine! Denise van de Ree is er namelijk ook om uitgebreid verslag te doen. Zeg gerust 'hallo'!

Tickets scoor je hier.


 

Ministry of Beats

Ministry of Beats

In Beachclub BLISS kun je dit weekend terecht voor de heetste housebeats afgewisseld met '90's hiphop en r&b. Perfect voor een setting waarin je geniet van een cocktail. Onze fotograaf Raymond is er ook, zeg hoi als je 'em ziet!

Tickets scoor je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws