Mid-season break: de vetste aftermovies tot nu toe

Eveline Meijer | 13 augustus 2015
events


De zomer is nog lang niet voorbij en het festivalseizoen gaat dus nog wel even door. Nu we ongeveer halverwege het vetste seizoen van het jaar zijn, is het tijd voor een mooie terugblik. Hier bij Clublife Magazine checken we allerlei geweldige aftermovies van de hardste feesten. Dit zijn een paar van onze favorieten.

Tomorrowland

Hij duurt lang (19:43!), maar bij Tomorrowland mag dat. Een vette beat en geweldige clips die het festival op de perfecte manier vastleggen, we kunnen hier alleen maar met een grote grijns naar kijken. Wat was Tomorrowland toch vet!

https://www.youtube.com/cmutb_QIS0s

The Flying Dutch

Een echte aftermovie is het misschien niet, maar het laat wel zien hoe vet de eerste editie van The Flying Dutch was. Bovendien is het een mooie afwisseling van de andere aftermovies, de rustige muziek zorgt voor meer emotie bij het bekijken van de beelden. Wij verlangen terug naar deze vette dag en jij vast ook.

https://www.youtube.com/sJa2hxZu5KM

PRSPCT XL 21

En dan te bedenken dat de organisatoren geen aftermovie wilden maken. Gelukkig dachten de makers, Slice of Film en Got Karma, hier anders over en het eindresultaat is heerlijk. Vooral de momenten dat je het publiek even hoort is fantastisch, het laat precies zien hoe iedereen uit zijn dak ging. Wanneer is de volgende editie?

https://www.youtube.com/B4F69qE1-QE

Sensation The Legacy

Het was het jubileum van een van de vetste feesten van Nederland. Dat werd natuurlijk goed gevierd en daar hoort ook een hele vette aftermovie bij. Er wordt teruggekeken op vijftien jaar Sensation, maar vooral ook naar het feest van dit jaar. Hoewel je deze ervaring bijna niet in een kort YouTube-filmpje kunt stoppen, komen ze duidelijk zo dicht bij als maar kan!

https://www.youtube.com/FptxDnvgS88

Wij waren er ook! Heb je onze impressie van Sensation The Legacy al gezien?

TikTak Festival

De beelden in deze aftermovie zijn zó goed op de muziek afgestemd, dat is echt geweldig! Het is bijna alsof we terug zijn op deze geweldige dag.

https://www.youtube.com/f4FXtdntn1Y

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws