Feesten met Yellow Claw bij MAYHEM

Eveline Meijer | 18 augustus 2015
events


MAYHEM, een feest gebaseerd op de opkomende trend van slopende, kapotmakende, keiharde elektronische muziek, beleeft in september haar eerste editie. Met zo'n omschrijving weet je al dat dit keihard wordt, maar de line-up maakt dat je zeker wilt gaan!

Artwork_MAYHEMYellow Claw past perfect bij de beschrijving die de organisatie achter MAYHEM ons geeft en het is dan ook niet raar dat zij de headliner zijn van dit vette event. Zoals Nizzle het zelf beschreef in Rolling Stone Magazine: 'Onze muziek lijkt op een technologische jungle die je naar de dansvloer lokt en je alles doet vergeten behalve dat geluid.' Yellow Claw is de eerste die niet alleen mag headlinen, maar ook voor de eerste keer het podium van de Amsterdamse poptempel Paradiso mag betreden, want dat de locatie waar MAYHEM op vrijdag 11 september plaatsvindt.

Line-up

Maar natuurlijk zijn de jongens van Yellow Claw niet de enige dj's die het podium betreden. Ook Barong Family members LNY TNZ, Moksi, Cesqeaux en Boehmer zijn er te zien. Lady Bee en Jeftuz maken de line-up compleet en met zijn allen zorgen zij voor een onvergetelijke nacht. En hoe vet wordt het? In de woorden van Ron Simpson van Night Vision, de organisator van MAYHEM: 'MAYHEM is dé avond om jezelf en je vrienden helemaal kwijt te zien raken in de muziek, de moshpits en de totale gekte die ontstaat als je weer uitgaat om echt los te gaan in plaats van gezien te worden.' Vetter dan vet dus. Wij weten wel waar wij die dag willen zijn!

MAYHEM

Wat: MAYHEM
Wanneer: Vrijdag 11 september 2015
Waar: Poptempel Paradiso
Line-up: Yellow Claw, LNY THNZ, Moksi, Cesqeaux, Boehmer, Lady Bee, Jeftuz.
Kosten: €22,50 (excl. Servicekosten)
Tickets zijn te koop via de website van Paradiso.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws